Gardinshoppen rabattkode juni 2019

Alle gyldige rabattkoder hos Gardinshoppen i juni

Gå til Gardinshoppen

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Andre rabattkoder juni 2019

SELLY HOME

Over 1 uke igjen

10% rabattkode

Se flere Selly Home rabattkoder

Utløper 30. september

Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre
CHRISTIANIA GLASMAGASIN

Over 1 uke igjen

50 % på en mengde varer!

Se flere Christiania Glasmagasin rabattkoder

Utløper 04. august

Vilkår
Del
Lagre
LUNEHJEM

Over 1 uke igjen

Spar 1000kr på Sjøstrand Coffee

Se flere Lunehjem rabattkoder

Utløper 30. juni

Vilkår
Del
Lagre
Vilkår
Del
Lagre

Om Gardinshoppen

Gardinshoppen.no ble opprinnelig opprettet i Danmark for første gang i 2015 og har siden da levert kvalitet innen gardinger og persienner for nordmenn. Hos Gardinshoppen tilbys det gardiner i alle mulige tekstiler og forskjellige farger som du kan boltre deg i. Gardinshoppen har et mål å være den foretrukne leverandøren av billige gardiner på nett, og for å nå det målet sørger de for høy kvalitet til lavest mulige pris og rabatt dersom de ikke er billigst på gardinene du leter etter.

Alle gardinene hos Gardinshoppen passer for alle på grunn av sine mange kombinasjoner av tekstiler og flotte farger. Og alle gardiner fra Gardinshoppen er tilpasset enhver lommebok. Lav pris, høy kvalitet og rask levering står sentralt hos Gardinshoppen. Du får Norges billigste gardiner hos Gardinshoppen, billigere enn hos nettbutikker og din lokale gardinbutikk men med god kvalitet. Gardinshoppen har prisgaranti, så om du skulle finne rimeligere gardiner andre steder får du 5 % ekstra rabatt fra Gardinshoppen på de gardinene du ser etter.

Norges billigste gardiner på nett

Gardinshoppen tilbyr alt av gardiner som rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, persienner, panelgardiner, lamellgardiner i sin nettbutikk. Du har med andre ord alt av billige gardiner på nett, og med sin prisgaranti får du ytterligere 5 % rabatt om du skulle finne billigere gardiner i andre nettbutikker. Du får alt innen gardiner og persienner i alle forskjellige farger og kvalitetsrike tekstiler til ditt hjem. Og med sin interesse for boliginnredning vil du alltid finne siste nytt hos Gardinshoppen.

Best på kvalitet og pris

Hos Gardinshoppen setter de kundene i fokus, og de gir alle kunder 2 års garanti og reklamasjonsrett på alle kjøp hos Gardinshoppen. I tillegg til gode garantier får du god kundeservice hos Gardinshoppen. Om du skulle ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt med kundeservice hos Gardinshoppen. Informasjon med kontaktskjema finner du på Gardinshoppen.no.

Få gratis tekstilprøver

Det kan bli problematisk om du skal velge tekstiler og farger uten å se det live eller prøve de mot dine egne farger og tekstiler. Derfor tilbyr Gardinshoppen gratis tekstilprøver du kan få hjem til deg, så slipper du å være usikker når du skal velge hvilken tekstil gardinene dine skal være i. For det er ikke enkelt å velge tekstiler og farger når du ser de på en dataskjerm. Gardinshoppen er serviceinnstilt og ønsker at du skal bli mest mulig fornøyd. Da kan du sitte hjemme i ro og mak og se gjennom alle de flotte tekstilene og fargekombinasjonene Gardinshoppen har å tilby.

Gode råd om gardintyper

Rullegardiner er perfekt for deg som ønsker enkel, fleksibel og funksjonell gardin. Mørklegginsrullegardinen gir god lystetthet, og passer perfekt til soverommet. En rullegardin kan være det som skal til for å øke søvnkvaliteten. Rullegardiner kan være helt mørke eller med farger. Her er det lov å leke seg med ulike farger og mønster. Med en rullegardin er det lov å eksperimentere med mønster og farger.
Panelgardiner er gardintyper som er moderne og stilrene. Panelgardiner kan være transparent materiale, det vil si at den er noe gjennomsiktig. Naturlig struktur på panelgardiner har blitt populært i moderne boliger. Vinduene kan få en bekledning av mange flotte mønstre og farger, og det gir kontrast og dybde i hjemmet. Velg mellom panelgardiner som er ensfarget, mønstret eller som skal brukes for mørklegging. 
Gardiner du finner hos Gardinshoppen kan være ensfarget, for mørklegging eller mønstret. Med Gardinshoppen får du gardiner spesialsydd til dine vinduer, både størrelse, fargekombinasjoner og tekstiler. Det er enkelt å finne sin favoritt hos Gardinshoppen, og skulle du trenge det er det bare å be om en gratis tekstilprøve slik at det blir lettere å se hvordan tekstilen og fargene er i virkeligheten. Du får til og med muligheten til å velge mellom kovser, rynkebånd, stoffoppheng. Du kan også velge å få med gardinstang om det er behov for det.

Gardinshoppen rabattkode

Selv om Gardinshoppen tilbyr svært gode priser dukker det fra tid til annen opp rabattkoder hos Gardinshoppen som gir ytterligere rabatt. En Gardinshoppen rabattkode gir deg muligheten til å spare ekstra mye penger neste gang du kjøper gardiner fra Gardinshoppen. Det er derfor lurt å sjekke innom Varejakten for rabattkoder hos Gardinshoppen.

Gardinshoppen frakt

Hos Gardinshoppen har de en fast fraktkostnad på 195 kr.