Haugenbok rabattkode mars 2021

Gyldig Haugenbok rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Haugenbok rabattkode?

 1. Klikk på den grønne knappen "Få Rabatt" over.
 2. Se gjennom Haugenbok sitt store utvalg av bøker.
 3. Velg dine produkter og legg i handlekurv.
 4. Når du har valgt dine produkter klikker du på "Kasse" øverst til høyre.
 5. Klikk på boksen "Jeg har en kampanjekode".
 6. Lim inn din Haugenbok rabattkode og klikk "Aktiver".
 7. Sjekk at du har fått den rabatten du skal ha.
 8. Vipps! Med det har du akkurat løst inn rabattkode fra Haugenbok og spart penger, raskt og enkelt.
Aktiver rabattkode

Spar penger med rabattkode

Med en rabattkode fra Haugenbok får du ekstra gode rabatter og kampanjer. Se etter rabattkoder på Varejakten. Haugenbok har et stort utvalg av sesongens stortitler, og du finner alt fra skjønnlitteratur, hobbybøker, fagbøker og mye mer hos Haugenbok.no.

Om Haugenbok

Haugenbok gir deg rask service og raskest mulig levering av bøker på nett. Se etter Haugenbok rabattkode for ytterligere rabatter og gode tilbud.

Haugenbok er Norges første og raskeste nettbokhandel og tilbyr rask levering på alle bøker.

Hvorfor velge Haugenbok

Haugenbokhar et enormt utvalg av bøker på nett, og du finner alltid gode rabatter og kampanjer i deres nettbutikk. Her er noen gode grunner til å velge Haugenbok som din nettbokhandel:
 • Alltid oppdaterte kampanjer og rabatter på sesonges stortitler.
 • Haugenbok har rask levering på sine bøker.
 • Rask betaling med Vipps.
 • Fri frakt på ordrer over 249 kr.

Studentrabatt hos Haugenbok

Registrer deg som studentkunde hos Haugenbok og få mange fordeler. Som student på Haugenbok.no får du studentrabatt på flere tusen norske skolebøker, rask levering på alle bestillinger, ingen pristillegg på alle betalingsalternativene til Haugenbok, fraktfri levering til alle i Norge og mye mer. Ta i bruk din Haugenbok studenrabatt ved å registrere deg som studentkunde.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Haugenbok?

Haugenbok lar deg få fri frakt dersom du shopper for høyere pris enn 248 kr. Kommer kjøpesummen på over 248 kr kr slipper du derfor frakten og sparer noen kroner på kjøpesummen. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det lønne seg å kjøpe for mer enn 248 kr kr så du slipper å bruke penger på frakten du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 248 kr er frakten gratis hos Haugenbok. Bestiller du før klokken 14 på hverdager sendes bestillingen samme dag.

Hvordan returnerer du varer til Haugenbok?

På alle ordrer er det 14 dagers angrerett hos Haugenbok. Dersom du vil benytte deg av angreretten, kan du ta kontakt med kudneservice hos Haugenbok , så vil de hjelpe deg videre med returen.

Hvordan kontakter du Haugenbok kundeservice?

Har du behov for å kommunisere med Haugenbok kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på telefon 70 07 45 00 . De gjør alt de kan for å bistå deg med spørsmål du har. Det er muligheter for og også ta kontakt med Haugenbok per email til epost@haugenbok.no

Rabattkode hos Haugenbok

Saumfares nettet på jakt etter gyldig Haugenbok rabattkode for februar 2021? Da slipper du å jakte mer, du har nemlig kommet til riktig nettside! Her får du hver dag oppdaterte og gyldige Haugenbok rabattkoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive kampanjekoder hver dag. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gjør at du sparer penger som du vanligvis ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en viss periode. Fant du en oppdatert og aktiv Haugenbok kupongkode er det lurt å bruke denne innen nærmeste fremtid. Husk at tilbudskoder kan gi gratis levering, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du finner fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.