Haugenbok rabattkode oktober 2020

Gyldig Haugenbok rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Haugenbok rabattkode?

 1. Klikk på den grønne knappen "Få Rabatt" over.
 2. Se gjennom Haugenbok sitt store utvalg av bøker.
 3. Velg dine produkter og legg i handlekurv.
 4. Når du har valgt dine produkter klikker du på "Kasse" øverst til høyre.
 5. Klikk på boksen "Jeg har en kampanjekode".
 6. Lim inn din Haugenbok rabattkode og klikk "Aktiver".
 7. Sjekk at du har fått den rabatten du skal ha.
 8. Vipps! Med det har du akkurat løst inn rabattkode fra Haugenbok og spart penger, raskt og enkelt.
Aktiver rabattkode

Spar penger med rabattkode

Med en rabattkode fra Haugenbok får du ekstra gode rabatter og kampanjer. Se etter rabattkoder på Varejakten. Haugenbok har et stort utvalg av sesongens stortitler, og du finner alt fra skjønnlitteratur, hobbybøker, fagbøker og mye mer hos Haugenbok.no.

Om Haugenbok

Haugenbok gir deg rask service og raskest mulig levering av bøker på nett. Se etter Haugenbok rabattkode for ytterligere rabatter og gode tilbud.

Haugenbok er Norges første og raskeste nettbokhandel og tilbyr rask levering på alle bøker.

Hvorfor velge Haugenbok

Haugenbokhar et enormt utvalg av bøker på nett, og du finner alltid gode rabatter og kampanjer i deres nettbutikk. Her er noen gode grunner til å velge Haugenbok som din nettbokhandel:

 • Alltid oppdaterte kampanjer og rabatter på sesonges stortitler.
 • Haugenbok har rask levering på sine bøker.
 • Rask betaling med Vipps.
 • Fri frakt på ordrer over 249 kr.

Studentrabatt hos Haugenbok

Registrer deg som studentkunde hos Haugenbok og få mange fordeler. Som student på Haugenbok.no får du studentrabatt på flere tusen norske skolebøker, rask levering på alle bestillinger, ingen pristillegg på alle betalingsalternativene til Haugenbok, fraktfri levering til alle i Norge og mye mer. Ta i bruk din Haugenbok studenrabatt ved å registrere deg som studentkunde.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Haugenbok?

Haugenbok gir kostnadsfri frakt om du bestiller for mer enn 248 kr. Handler du for dyrere enn 248 kr kr slipper du derfor frakten og sparer noen kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt beregnes fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal være lurt å kjøpe for mer enn 248 kr kr så du sparer noen ekstra kroner på frakten .

Handler du for mer enn 248 kr er frakten gratis hos Haugenbok. Bestiller du før klokken 14 på hverdager sendes bestillingen samme dag.

Hvordan returnerer du varer til Haugenbok?

På alle ordrer er det 14 dagers angrerett hos Haugenbok. Dersom du vil benytte deg av angreretten, kan du ta kontakt med kudneservice hos Haugenbok , så vil de hjelpe deg videre med returen.

Hvordan kontakter du Haugenbok kundeservice?

Trenger hjelp med noe, og å snakke med Haugenbok kundeservice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ringe kundeservice på telefonnummeret 70 07 45 00 . De er her for å hjelpe deg med spørsmål du har. Du kan også ta kontakt med Haugenbok per e-post til epost@haugenbok.no

Rabattkode hos Haugenbok

Kikker du etter Haugenbok kupongkode for oktober? Da slipper du å kikke lenger, du har nemlig funnet frem til riktig rabattside! På denne nettsiden finner du alltids nye og gyldige Haugenbok kampanjekoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte aktive rabattkoder hver dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Ser du en oppdatert Haugenbok kupongkode er det lurt å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Husk at tilbudskoder kan resultere i gratis levering, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du finner ut på hvordan du aktiverer her.