Haugenbok rabattkode april 2020

Gyldig Haugenbok rabattkode for april 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Haugenbok rabattkode?

 1. Klikk på den grønne knappen "Få Rabatt" over.
 2. Se gjennom Haugenbok sitt store utvalg av bøker.
 3. Velg dine produkter og legg i handlekurv.
 4. Når du har valgt dine produkter klikker du på "Kasse" øverst til høyre.
 5. Klikk på boksen "Jeg har en kampanjekode".
 6. Lim inn din Haugenbok rabattkode og klikk "Aktiver".
 7. Sjekk at du har fått den rabatten du skal ha.
 8. Vipps! Med det har du akkurat løst inn rabattkode fra Haugenbok og spart penger, raskt og enkelt.
Aktiver rabattkode

Om Haugenbok

Haugenbok gir deg rask service og raskest mulig levering av bøker på nett. Se etter Haugenbok rabattkode for ytterligere rabatter og gode tilbud.

Haugenbok er Norges første og raskeste nettbokhandel og tilbyr rask levering på alle bøker.

Hvorfor velge Haugenbok

Haugenbokhar et enormt utvalg av bøker på nett, og du finner alltid gode rabatter og kampanjer i deres nettbutikk. Her er noen gode grunner til å velge Haugenbok som din nettbokhandel:

 • Alltid oppdaterte kampanjer og rabatter på sesonges stortitler.
 • Haugenbok har rask levering på sine bøker.
 • Rask betaling med Vipps.
 • Fri frakt på ordrer over 249 kr.

Studentrabatt hos Haugenbok

Registrer deg som studentkunde hos Haugenbok og få mange fordeler. Som student på Haugenbok.no får du studentrabatt på flere tusen norske skolebøker, rask levering på alle bestillinger, ingen pristillegg på alle betalingsalternativene til Haugenbok, fraktfri levering til alle i Norge og mye mer. Ta i bruk din Haugenbok studenrabatt ved å registrere deg som studentkunde.

Hva koster frakten hos Haugenbok?

Handler du for mer enn 248 kr er frakten gratis hos Haugenbok. Bestiller du før klokken 14 på hverdager sendes bestillingen samme dag.

Hvordan returnerer du varer til Haugenbok?

På alle ordrer er det 14 dagers angrerett hos Haugenbok. Dersom du vil benytte deg av angreretten, kan du ta kontakt med kudneservice hos Haugenbok , så vil de hjelpe deg videre med returen.

Hvordan kontakter du Haugenbok kundeservice?

Ønsker du å kontakte Haugenbok kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 70 07 45 00 . Her hjelper de deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Haugenbok på email til epost@haugenbok.no

Spar penger med rabattkode

Med en rabattkode fra Haugenbok får du ekstra gode rabatter og kampanjer. Se etter rabattkoder på Varejakten. Haugenbok har et stort utvalg av sesongens stortitler, og du finner alt fra skjønnlitteratur, hobbybøker, fagbøker og mye mer hos Haugenbok.no.

Rabattkode hos Haugenbok

Ser du etter aktiv Haugenbok rabattkode for mars 2020? Du har da kommet på riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg aktive Haugenbok rabattkoder. Hver eneste dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte aktive tilbudskoder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du funnet en rabattkode kan det være lurt å aktivere denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan gi deg fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du kan finne guide på denne siden.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter