Ice rabattkode mai 2020

Gyldig Ice rabattkode for mai 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Ice

Ice er Norges mest anbefalte selskap, og har vokst seg store på kort tid. I 10 år har Ice vist seg å være en pålitelig og billig konkurrent til andre mobiloperatører. Se etter en Ice rabattkode for ekstra gode rabatter på mobilabonnement eller telefoni.

Ice, som tidligere het Ice.net, tilbyr 4G-dekning i 80% av populasjonen og fortsetter å utbygge sitt unike 4G-nett. Der Ice ikke har egen dekning brukes Telia sitt nett. Ice tilbyr mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd på Ice.no til lave priser. Ice fakturerer ikke for overforbruk, men hastigheten senkes. Dermed får alle kunder svært forutsigbare utgifter til mobilbudsjettet. Se etter rabattkoder eller rabatter på Ice sitt sortiment av mobiltelefoner.

Ice mobilabonnement

Mobilabonnement fra Ice gir deg Data Rollover, Rollover Deling, Inkludert bruk i EU, ingen overfakturering, ingen avtaletid og Fri fart. Nedenfor har vi listet opp fordeler med å bruke Ice som ditt mobilabonnement.

 • Data Rollover: Dette er en tjeneste som gjør at du får igjen datamengde fra forrige måned som ikke har blitt brukt. Har du 1GB abonnement og du bruker bare 500MB vil abbonnementet ditt i neste måned ha 1,5GB å bruke.
 • Rollover Deling: Rollover Deling gjør at du kan dele datamengden du hadde til overs med alle andre med Ice privatabonnement.
 • Inkludert bruk i EU: Nå kan du ringe internt i EU/EØS, til Norge, sende SMS, MMS og bruke all inkludert mobildata uten kostnad i hele Europa og EØS-landene.
 • Ingen overfakturering: Ice fakturerer ikke for bruk over mobildata i ditt mobilabonnement. Derfor kan du bruke så mye data du ønsker uten å tenke på pris. Hastigheten settes ned, men det er mulig å kjøpe ekstra datapakke om man trenger det.
 • Ingen avtaletid: Ice gir deg full frihet til å bytte til større eller mindre abonnement når du ønsker det.
 • Fri Fart: Alle kundene til Ice får fri fart - og dette gjelder alle abonnement.

Hva koster frakten hos Ice?

Vanlig fraktpris på bestillinger gjennom Ice varierer så sjekk prisen for frakt i handlekurven eller gjennom Ice sin nettside.

Hvordan returnerer du varer til Ice?

Hos Ice har du alltid 14 dagers angrerett, hvor du i løpet av disse 14 dagene kan sende Ice en melding om at du vil avslutte abonnement.

Hvordan kontakter du Ice kundeservice?

Ønsker du å kontakte Ice kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe 21 00 00 00 . Her hjelper de deg med spørsmål du har.

Ice Mobil fra kun 129 kr

Ice mobil har mobilabonnement for alle og sitt bruk. Alle abonnemnetene ar fri tale, SMS og MMS, data rollover, gratis BankID, EU-inkludert og fri fart. Det er ingen bindingstide på mobilabonnementene til Ice. Du får Ice mobil fra 129 kr, og som beskrevet under er prisliste og antall GB du får med i hvert mobilabonnement fra Ice slik:

 • iceJunior, gratis for barn under 13 år.
 • 1 GB, 129 kr/mnd.
 • 2 GB, 199 kr/mnd.
 • 3 GB, 249 kr/mnd.
 • 6 GB, 299 kr/mnd.
 • 10 GB, 349 kr/mnd.
 • 15 GB, 399 kr/mnd.
 • 20 GB, 449 kr/mnd.
 • 30 GB, 499 kr/mnd.

Rabattkode hos Ice

Kikker du etter aktiv Ice rabattkode for mai 2020? Da har du kommet på riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg gyldige Ice koder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å finne gyldige koder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en viss periode. Har du funnet en kampanjekode gjør du lurt i å aktivere denne så fort som mulig. Rabattkoder kan gi fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner ut på Varejakten.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter