Ice rabattkode oktober 2020

Gyldig Ice rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Ice rabattkode?

 1. Kopier en aktiv Ice rabattkode.
 2. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn rabattkoden.
 3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å aktivere rabattkoden.
 4. Husk å sjekke at du har fått aktivert rabattkoden og at du har fått rabattene.
 5. Du har nå aktivert en gyldig Ice rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Ice Mobil fra kun 129 kr

Ice mobil har mobilabonnement for alle og sitt bruk. Alle abonnemnetene ar fri tale, SMS og MMS, data rollover, gratis BankID, EU-inkludert og fri fart. Det er ingen bindingstide på mobilabonnementene til Ice. Du får Ice mobil fra 129 kr, og som beskrevet under er prisliste og antall GB du får med i hvert mobilabonnement fra Ice slik:

 • iceJunior, gratis for barn under 13 år.
 • 1 GB, 129 kr/mnd.
 • 2 GB, 199 kr/mnd.
 • 3 GB, 249 kr/mnd.
 • 6 GB, 299 kr/mnd.
 • 10 GB, 349 kr/mnd.
 • 15 GB, 399 kr/mnd.
 • 20 GB, 449 kr/mnd.
 • 30 GB, 499 kr/mnd.

Om Ice

Ice er Norges mest anbefalte selskap, og har vokst seg store på kort tid. I 10 år har Ice vist seg å være en pålitelig og billig konkurrent til andre mobiloperatører. Se etter en Ice rabattkode for ekstra gode rabatter på mobilabonnement eller telefoni.

Ice, som tidligere het Ice.net, tilbyr 4G-dekning i 80% av populasjonen og fortsetter å utbygge sitt unike 4G-nett. Der Ice ikke har egen dekning brukes Telia sitt nett. Ice tilbyr mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd på Ice.no til lave priser. Ice fakturerer ikke for overforbruk, men hastigheten senkes. Dermed får alle kunder svært forutsigbare utgifter til mobilbudsjettet. Se etter rabattkoder eller rabatter på Ice sitt sortiment av mobiltelefoner.

Ice mobilabonnement

Mobilabonnement fra Ice gir deg Data Rollover, Rollover Deling, Inkludert bruk i EU, ingen overfakturering, ingen avtaletid og Fri fart. Nedenfor har vi listet opp fordeler med å bruke Ice som ditt mobilabonnement.

 • Data Rollover: Dette er en tjeneste som gjør at du får igjen datamengde fra forrige måned som ikke har blitt brukt. Har du 1GB abonnement og du bruker bare 500MB vil abbonnementet ditt i neste måned ha 1,5GB å bruke.
 • Rollover Deling: Rollover Deling gjør at du kan dele datamengden du hadde til overs med alle andre med Ice privatabonnement.
 • Inkludert bruk i EU: Nå kan du ringe internt i EU/EØS, til Norge, sende SMS, MMS og bruke all inkludert mobildata uten kostnad i hele Europa og EØS-landene.
 • Ingen overfakturering: Ice fakturerer ikke for bruk over mobildata i ditt mobilabonnement. Derfor kan du bruke så mye data du ønsker uten å tenke på pris. Hastigheten settes ned, men det er mulig å kjøpe ekstra datapakke om man trenger det.
 • Ingen avtaletid: Ice gir deg full frihet til å bytte til større eller mindre abonnement når du ønsker det.
 • Fri Fart: Alle kundene til Ice får fri fart - og dette gjelder alle abonnement.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan returnerer du varer til Ice?

Hos Ice har du alltid 14 dagers angrerett, hvor du i løpet av disse 14 dagene kan sende Ice en melding om at du vil avslutte abonnement.

Hvordan kontakter du Ice kundeservice?

Har du behov for å snakke med kundeservice hos Ice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ringe kundeservice på telefon 21 00 00 00 . De hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Ice kundeservice hjelper deg med levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Ice

Har du lett på mange rabattkodesider på jakt etter gyldig Ice kampanjekode for oktober? Da slipper du å lete lenger, du har nemlig funnet fram til riktig nettside! På denne rabattkodesiden finner du nye og gyldige Ice koder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne aktive kampanjekoder daglig. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Har du omsider funnet en Ice tilbudskode gjør du lurt i å innløse denne så raskt som mulig. Husk at rabattkoder kan fra tid til annen gi deg kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.

Andre populære butikker