Ikea rabattkode oktober 2020

Gyldig Ikea rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Ikea rabattkode?

  1. Kopier en gyldig IKEA rabattkode.
  2. Velg ut dine produkter fra IKEA sine sider.
  3. Når du er klar til å gjennomføre netthandelen hos IKEA, klikker du på handlekurv-ikonet øverst til høyre.
  4. Klikk "Legg til en kupongkode".
  5. Lim inn din gyldige IKEA rabattkode og klikk på "+".
  6. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  7. Du har nå aktivert en gyldig IKEA rabattkode. Penger spart!
Aktiver rabattkode

Om Ikea

Ikea gir deg gratis kjøkkenplanlegging og åpent kjøp på ubrukte varer. IKEA-family gir deg også tilgang til elektroniske kvitteringer, gratis kaffe og eksklusive rabatter.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Ikea?

Det er flere fraktmåter hos IKEA, og du har alltid fast pris på frakt i de ulike alternativene. Disse ulike fraktmetodene får du hos IKEA:

  • Postpakke 49 kr: alle ordre med samlet vekt på inntil 25 kg og maks størrelse på 150x60 blir sendt som postpakke til ditt postkontor.
  • Hjemlevering fra 499 kr: overgår din pakke målene for postpakke som beskrevet over, leveres ordren med hjemlevering. Fraktprisen avhenger av hvor du bor i Norge.
  • Henteterminal gratis: henter du varene hos et av IKEA sine henteterminaler koster det ingenting.

Hvordan returnerer du varer til Ikea?

Du har alltid 14 dagers angrerett hos IKEA. Du kan returnere gratis på et av IKEA varehusene eller ved å sende varene tilbake. Kontakt IKEA for å avtale retur.

Hvordan kontakter du Ikea kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med Ikea kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ta kontakt på telefonnummeret 915 02 340 . De hjelper deg med alle spørsmål du har. Der vil du få informasjon om blant annet levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Ikea

Har du gått gjennom flere rabattkodesider på jakt etter aktiv Ikea kupongkode for oktober? Da slipper du å lete mer, du har nemlig funnet frem til rett nettside! På denne nettsiden sparer du alltids mye penger med nye og gyldige Ikea tilbudskoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en viss periode. Finner du en oppdatert Ikea kode er det lurt å bruke denne så snart som mulig. Kampanjekoder kan gi fri levering, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.