Ikea rabattkode mai 2021

Gyldig Ikea rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Ikea rabattkode?

  1. Kopier en gyldig IKEA rabattkode.
  2. Velg ut dine produkter fra IKEA sine sider.
  3. Når du er klar til å gjennomføre netthandelen hos IKEA, klikker du på handlekurv-ikonet øverst til høyre.
  4. Klikk "Legg til en kupongkode".
  5. Lim inn din gyldige IKEA rabattkode og klikk på "+".
  6. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  7. Du har nå aktivert en gyldig IKEA rabattkode. Penger spart!
Aktiver rabattkode

Om Ikea

Ikea gir deg gratis kjøkkenplanlegging og åpent kjøp på ubrukte varer. IKEA-family gir deg også tilgang til elektroniske kvitteringer, gratis kaffe og eksklusive rabatter.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Ikea?

Det er flere fraktmåter hos IKEA, og du har alltid fast pris på frakt i de ulike alternativene. Disse ulike fraktmetodene får du hos IKEA:
  • Postpakke 49 kr: alle ordre med samlet vekt på inntil 25 kg og maks størrelse på 150x60 blir sendt som postpakke til ditt postkontor.
  • Hjemlevering fra 499 kr: overgår din pakke målene for postpakke som beskrevet over, leveres ordren med hjemlevering. Fraktprisen avhenger av hvor du bor i Norge.
  • Henteterminal gratis: henter du varene hos et av IKEA sine henteterminaler koster det ingenting.

Hvordan returnerer du varer til Ikea?

Du har alltid 14 dagers angrerett hos IKEA. Du kan returnere gratis på et av IKEA varehusene eller ved å sende varene tilbake. Kontakt IKEA for å avtale retur.

Hvordan kontakter du Ikea kundeservice?

Ønsker du bistand med noe, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med Ikea kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe 915 02 340 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med alle forespørsler du måtte ha. Du kan få informasjon om blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos Ikea

Om du er i butikkens kasse, så kan det hende du ser etter gyldig Ikea tilbudskode for mai 2021? Du har da nemlig kommet til riktig nettside! Her finner du alltid Ikea kampanjekoder. Daglig oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter gyldige rabattkoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du omsider kommet over en ny og aktiv Ikea kupongkode er det lurt å innløse denne så raskt som mulig. Det er verdt å tenke på at koder kan fra tid til annen gi deg kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er enkelt og du finner ut på Varejakten.