InkClub rabattkode oktober 2020

Gyldig InkClub rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en InkClub rabattkode?

 1. Klikk på et av tilbudene eller rabattkodene over.
 2. Se gjennom det store utvalget av blekk på nett.
 3. Legg dine produkter i handlekurven.
 4. Når du er klar til å handle klikker du på "Til kassen" øverst til høyre.
 5. Klikk på "Skriv inn kampanjekode".
 6. Lim inn din gyldige InkClub rabattkode og klikk "Aktiver kampanjekode".
 7. Dobbeltsjekk at du har oppnådd rabatt.
 8. Voila! Du har nå aktivert og innløst en gyldig rabattkode. Penger spart!
Aktiver rabattkode

Følg med etter rabattkoder

Sjekk Varejakten for rabattkoder fra Inkclub som gir deg ekstra gode rabatter og tilbud. Varejakten sjekker daglig etter rabattkoder som du kan benytte deg av. Vi prøver til enhver tid å ha de mest populære rabattkodene tilgjengelige slik at du kan spare enda mer neste gang du handler her.

Størst på blekk på nett

Med et enormt utvalg av blekkpatroner er InkClub stedet å sjekke for å gjøre en god handel. Her får du blekkpatronere og tonere i alle kvaliteter og priser. De har også et eget merke som gir høy utskriftskvalitet og miljøvennlige miljøpatroner. Du finner tonere eller blekkpatroner til HP LaserJet, Canon Pixma, Brother, Epson, Lexmark og mange andre kjente modeller og printermerker. Du får også utskriftsfiber til 3D-printere. De har også et stort utvalg av tilbehør til skriveren eller printeren din, som kopieringspapir, valser og fotopapir.

 • Brother
 • Canon
 • Dell
 • Epson
 • HP
 • Lexmark

Blekk eller fotopapir til 0 kr

Få blekk og fotopapir til 0 kr! Dette er et engangstilbud for kundene hos InkClub, og tilbudet gjelder blekk til Canon, Epson og Brother. Sjekk deres nettsider for nøyaktige skrivermodeller dette gjelder. Du kan velge mellom dette eller gratis fotopapir. Fotopapiret kommer i ulike typer, så sjekk ut hvilke type du trenger. 

Om InkClub

InkClub er nettbutikken for deg som trenger utstyr til kontor eller hjemmet. Det finnes et hav av ulike blekk og printerutstyr til mangfoldige modeller. Du finner de i 10 forskjellige land, og de kan skilte med over 4 millioner fornøyde kunder. Du får rask levering og lave priser på alle varer. Handle med en rabattkode fra deres nettbutikk for å spare mer penger i dag. De tilbyr alt du trenger til skriveren og kontoret i en og samme nettbutikk. Du kan enkelt bestille alt av tonere og blekkpatroner ved å bruke din modell som referanse. Kjente og kjære merkevare og rimelige alternativer for den prisbevisste. Og bestiller du før kl. 12 sendes varene samme dag. Du får alltid 30 dagers åpent kjøp.

Kontorrekvisita på nett

Alt av kontorrekvisita og kontortilbehør finner du også hos InkClub. Post-It lapper, tape, kopipapir, og mye mer til den beste prisen. Og siden nordmenn elsker kaffe og spesielt på kontoret har naturligvis de alt av kaffe og kaffekapsler til Italica, Dolce Gusto, Lavazza, Nespresso, Tassimo og Caffitaly. Og skulle kaffemaskinen ikke falle i smak har du 14 dagers full returrett. Dette gjelder også kaffekapsler som er uåpnet.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos InkClub?

De har fast fraktkostnad på 49 kr dersom du ønsker å hente på ditt lokale postkontor. Denne fraktkostnaden er på 49 kr uansett størrelse på orderen.

Hvordan returnerer du varer til InkClub?

Du får 14 dagers angrerett på alle kjøp gjort i deres nettbutikk. Du kan derfor uten kostnad angre ditt kjøp gjort på InkClub. Du får også åpent kjøp på 30 dager. Skal du benytte deg av angreretten må du kontakte kundeservice og gi beskjed så snart du ønsker å bruke angreretten.

Hvordan kontakter du InkClub kundeservice?

Kunne du trengt å kontakte InkClub kundeservice? Du kan enkelt gjøre det på deres nettside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. InkClub kundeservice hjelper deg med blant annet frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos InkClub

Leter du på mange rabattkodesider på jakt etter gyldig InkClub kampanjekode for oktober? Da er du funnet rett rabattside! Her får du hver dag gyldige InkClub koder. Daglig oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter gyldige rabattkoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Fant du endelig en aktiv InkClub kampanjekode er det lurt å bruke denne så fort som mulig. Koder kan fra tid til annen fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du kan finne guide på denne siden.