Inkmann rabattkode august 2020

Gyldig Inkmann rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Inkmann rabattkode?

  1. Klikk på et av tilbudene eller rabattkodene over.
  2. Se gjennom utvalget av blekk hos Inkmann og legg dine produkter i handlekurven.
  3. Når du er klar til å bestille klikker du på din handlevogn.
  4. I vinduet "Gjennomfør handel" er det et område under dine produkter kalt "Kampanje- og rabattkode".
  5. Lim inn din gyldige Inkmann rabattkode og klikk "Legg til".
  6. Dobbeltsjekk at du har aktivert din rabattkode.
  7. Voila! Med det har du akkurat nå aktivert en gyldig Inkmann rabattkode. Penger spart!
Aktiver rabattkode

Om Inkmann

Inkmann er en av Norges største nettbutikk for toner og blekkpatroner. Alle blekkpatroner og toner har full garanti og alle blekkpatroner er kompatible med de som fremkommer i produktteksten. Hos Inkmann får du billige blekkpatroner til Canon, Brother, HP og titalls andre merker. Med en Inkmann rabattkode kan du få ekstra rabatter på sortimentet.

Inkmann - billig blekk på nett

Hos Inkmann får du billig blekk og blekkpatroner på nett til Brother, Canon, HP, Lexmark, Ricoh og mange flere. Alt leveres uten fraktkostnader. Det er alltid tilbud og du kan spare opptil 85 % på blekkpatroner og tonere til alle typer skrivere. Når du kjøper blekkpatroner får du med fotopapir til 0,- kr - med andre ord helt gratis. I tillegg kan du finne støvsugerposer, etiketter og annet kontorrekvisita hos Inkmann.

🚚 Hva koster frakten hos Inkmann?

Hos Inkmann har alle kjøp har gratis frakt, så det tilkommer ingen fraktkostnader hos Inkmann.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Inkmann?

Du har alltid 14 dagers angrerett på varer kjøpt fra Inkmann. Merk at du må gi beskjed til Inkmann at du vil benytte deg av angreretten før du sender varen tilbake. Varen må være ubrukt og i originalemballasje.

☎️ Hvordan kontakter du Inkmann kundeservice?

Ønsker du å kontakte Inkmann kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Inkmann per epost til kundesenter@inkmann.no

Inkmann rabattkode

Hos Inkmann kan du bruke rabattkoder, så følg med etter en Inkmann rabattkode neste gang du handler blekk fra deres nettsider. 

Rabattkode hos Inkmann

Jakter du etter aktiv Inkmann tilbudskode for august 2020? Da er du kommet på rett plass! Her på Varejakten gir vi deg aktive Inkmann koder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne gyldige tilbudskoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en viss periode. Har du en rabattkode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Koder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du finner ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter