Interflora rabattkode oktober 2020

Gyldig Interflora rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Interflora rabattkode?

  1. Velg og kopier en gyldig Interflora rabattkode.
  2. Plukk ut dine blomster i Interflora sin nettbutikk.
  3. Når du er klar til å betale, klikker du på handlekurv-ikonet øverst til høyre.
  4. Fyll ut informasjon.
  5. Når du er på punkt 5 ("Oversikt og betaling") klikker du på "Har du en rabattkode?".
  6. Lim inn din Interflora rabattkode her.
  7. Klikk "Oppdater", og sjekk at rabattkoden er registrert.
  8. Gratulerer! Du har nå aktivert og innløst en Interflora rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Interflora

Interflora er verdens eldste og største blomsterorganisasjon, og har over 55.000 blomsterbutikker i rundt 140 land verden over. Rabattkode fra Interflora kan gi ekstra rabatter og gode tilbud, så hold utkikk på Varejakten.no. Interflora har blomster til alle anledninger, som bursdagsblomster, kondolanse, begravelse og for å vise kjærlighet. Du kan gi din personlige hilsen med alle blomster fra Interflora. Interflora har alltid personlig leveranse på døren. Vil du bestille blomster til utlandet? Ingen problem! Interflora har leveringer i hele verden, samt over 400 butikker i hele Norge. Bestiller du blomster på nett kan du velge den datoen som passer best og om det skal leveres til nabo eller rett på døren. Det skal være lett å bestille blomster på nett med Interflora.no.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Interflora?

Inteflora har levering til adresser i Norge og rundt om i verden. Fraktkostnadene avhenger av frakttype. I kassen kan du spesifisere om du vil hente i en Interflora blomsterbutikk eller levering hjem.

Hvordan returnerer du varer til Interflora?

Det er verdt å vite at blomster er ferskvare, og derfor utgår angrerett. Dersom du vil reklamere på kvaliteten til blomstene, kan du gjøre det på e-post til kundeservice@interflora.no.

Hvordan kontakter du Interflora kundeservice?

Kunne du trengt å komme i kontakt med kundeservice hos Interflora? Du kan enkelt gjøre det ved å slå telefonnummeret 66 85 75 50 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du har. Interflora kundeservice hjelper deg med blant annet frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos Interflora

Har du lett gjennom mange rabattkodesider på jakt etter gyldig Interflora tilbudskode for oktober? Gode nyheter, du har nemlig funnet fram til rett plass! Vi på Varejakten hjelper alle som jakter Interflora rabattkoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å lete etter aktive tilbudskoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Har du omsider funnet en oppdatert og aktiv Interflora kupongkode er det lurt å bruke denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan gi deg gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du finner ut på hvordan du aktiverer her.