Interflora rabattkode juli 2020

Gyldig Interflora rabattkode for juli 2020

Besøk nettside

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Interflora rabattkode?

  1. Velg og kopier en gyldig Interflora rabattkode.
  2. Plukk ut dine blomster i Interflora sin nettbutikk.
  3. Når du er klar til å betale, klikker du på handlekurv-ikonet øverst til høyre.
  4. Fyll ut informasjon.
  5. Når du er på punkt 5 ("Oversikt og betaling") klikker du på "Har du en rabattkode?".
  6. Lim inn din Interflora rabattkode her.
  7. Klikk "Oppdater", og sjekk at rabattkoden er registrert.
  8. Gratulerer! Du har nå aktivert og innløst en Interflora rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Interflora

Interflora er verdens eldste og største blomsterorganisasjon, og har over 55.000 blomsterbutikker i rundt 140 land verden over. Rabattkode fra Interflora kan gi ekstra rabatter og gode tilbud, så hold utkikk på Varejakten.no. Interflora har blomster til alle anledninger, som bursdagsblomster, kondolanse, begravelse og for å vise kjærlighet. Du kan gi din personlige hilsen med alle blomster fra Interflora. Interflora har alltid personlig leveranse på døren. Vil du bestille blomster til utlandet? Ingen problem! Interflora har leveringer i hele verden, samt over 400 butikker i hele Norge. Bestiller du blomster på nett kan du velge den datoen som passer best og om det skal leveres til nabo eller rett på døren. Det skal være lett å bestille blomster på nett med Interflora.no.

🚚 Hva koster frakten hos Interflora?

Inteflora har levering til adresser i Norge og rundt om i verden. Fraktkostnadene avhenger av frakttype. I kassen kan du spesifisere om du vil hente i en Interflora blomsterbutikk eller levering hjem.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Interflora?

Det er verdt å vite at blomster er ferskvare, og derfor utgår angrerett. Dersom du vil reklamere på kvaliteten til blomstene, kan du gjøre det på e-post til kundeservice@interflora.no.

☎️ Hvordan kontakter du Interflora kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Interflora kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 66 85 75 50 . De hjelper deg med henvendelser du har.

Rabattkode hos Interflora

Er du på jakt etter gyldig Interflora kampanjekode for juli 2020? Da har du kommet på riktig sted! Varejakten hjelper deg å finne aktive Interflora tilbudskoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å jakte aktive kampanjekoder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Finner du en kampanjekode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Tilbudskoder kan gi fri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner ut på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter