Jewelbox rabattkode april 2020

Gyldig Jewelbox rabattkode for april 2020

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Jewelbox rabattkode?

  1. Kopier en gyldig og aktive Jewelbox rabattkode.
  2. Plukk ut dine smykker og tilbehør i deres nettbutikk, og gå til kassen når du er klar for det.
  3. Over dine produkter trykker du på "+ Rabattkode".
  4. I feltet limer du inn rabattkoden du kopierte tidligere.
  5. Klikk "Legg til" for å aktivere kupongkoden.
  6. Dersom alle rabatter er kommet med, har du nå aktivert og innløst en gyldig Jewelbox kupongkode.
Aktiver rabattkode

Om Jewelbox

Hos Jewelbox finner du smykker fra anerkjente merker som Edblad, Snö of Sweden, Lily and Rose, Dyrberg Kern og mange flere. Bruk rabattkode neste gang du handler hos Jewelbox for ekstra gode rabatter. De holder til i Oslo. Du får alltid fri frakt ved kjøp på 499 kr eller mer hos Jewelbox.

Hva koster frakten hos Jewelbox?

Handler du for mer enn 499 kr får du alltid fri frakt. Pakker fra Jewlebox kan enten sendes som A-post, servicepakke eller helt hjem til døren. Merk at det er forskjellige priser for de ulike fraktalternativene.

Hvordan returnerer du varer til Jewelbox?

Du har alltid 30 dagers åpent kjøp på alle produkter i nettbutikken. Bruk angrerettskjemaet når du vil benytte deg av angreretten.

Hvordan kontakter du Jewelbox kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Jewelbox kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe 41 23 26 55. De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Jewelbox på epost til info@jewelbox.no

Alltid fri frakt på ordre over 499 kr

Husk at dersom du handler for mer enn 499 kr, får du gratis frakt på hele ordren hos Jewelbox. Spar penger ved å fylle handlekurven, så slipper du å tenke på fraktkostnader. Rabattkode gjør at du sparer enda mer penger med ditt neste kjøp, så aktiver denne dersom du har det.

Rabattkode hos Jewelbox

Er du på utkikk etter aktiv Jewelbox tilbudskode for mars 2020? Da er du kommet på riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg gyldige Jewelbox kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å finne aktive rabattkoder hver dag. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en viss periode. Har du funnet en tilbudskode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Tilbudskoder kan gi deg fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du kan finne ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter