Kokkeløren rabattkode mars 2020

Gyldig Kokkeløren rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Kokkeløren

Kokkeløren vant Dagbladets store matkassetest i 2018, og fikk terningkast 6 på klikk.no i 2017. Kokkeløren er spesielt nøye på valget av sine råvarer i deres matkasser, og deres kokker har reist på kryss og tvers av Norge for å finne de beste kvalitetsproduktene og unike smakene slik du finner i Kokkelørens matkasser. 

Hva koster frakten hos Kokkeløren?

Prisen for frakt på bestillinger gjennom Kokkeløren varierer så sjekk prisen for frakt i kassen eller på Kokkeløren sin nettside.

Det er flere fraktmuligheter på Kokkeløren, og du kan velge mellom:

 • Hente selv:
  • Niels Juels Gate 33, klokken 15:30 - 19:00.
  • Slemdal, Fruktboden, klokken 15:30 - 18:00.
  • Husebybakken 28 B (for ansatte), fra klokken 15:00.
 • Hjemlevering:
  • Oslo og Akershus, klokken 17:00 - 21:00.
  • Bergen/Os/Osterøy/Askøy, klokken 17:00 - 21:00.
  • Sotra, Eikelandsosen/Nordhordaland, klokken 17:00 - 21:00.

Hvordan kontakter du Kokkeløren kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med Kokkeløren kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 45 18 08 93 . De er her for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Kokkeløren per e-post til post@kokkeloren.no

25% rabatt på din første matkasse

Nå kan du få 25% rabatt på din første bestilling av Kokkelørens matkasse. Rabattkoden gir deg tilgang til alle de spennende matkassene hos Kokkeløren, som har vunnet matkassetest utført av Dagbladet og oppnådd terningkast 6 av klikk.no. Rabattkoden gjelder ved din første bestilling, så registrer rabattkoden på Kokkeløren og spar penger i dag!

Rabattkode hos Kokkeløren

Er du på utkikk etter aktiv Kokkeløren rabattkode for mars 2020? Du har da kommet til rett plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Kokkeløren rabattkoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige tilbudskoder daglig. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en viss periode. Ser du en kampanjekode er det lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan gi deg fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner guide på Varejakten.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter