Kokkeløren rabattkode februar 2020

Finn aktiv Kokkeløren rabattkode for februar 2020.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

25% rabatt på matkasse

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Bestill best-i-test matkasse i dag

Gyldig kampanje

Siste rabattkode fra lignende butikker

Ubekreftet sluttdato

15% rabatt

Se flere Maxim rabattkoder

Om Kokkeløren

Jakter du etter aktiv Kokkeløren rabattkode for januar 2020? Da har du kommet til riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg aktive Kokkeløren tilbudskoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte aktive rabattkoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Ser du en kampanjekode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan gi fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra produkt. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.

Kokkeløren vant Dagbladets store matkassetest i 2018, og fikk terningkast 6 på klikk.no i 2017. Kokkeløren er spesielt nøye på valget av sine råvarer i deres matkasser, og deres kokker har reist på kryss og tvers av Norge for å finne de beste kvalitetsproduktene og unike smakene slik du finner i Kokkelørens matkasser. 

🚚 Hva koster frakten hos Kokkeløren?

Vanlig fraktpris på kjøp gjennom Kokkeløren varierer så sjekk prisen for frakt i handlekurven eller på Kokkeløren sin nettbutikk.

Det er flere fraktmuligheter på Kokkeløren, og du kan velge mellom:

 • Hente selv:
  • Niels Juels Gate 33, klokken 15:30 - 19:00.
  • Slemdal, Fruktboden, klokken 15:30 - 18:00.
  • Husebybakken 28 B (for ansatte), fra klokken 15:00.
 • Hjemlevering:
  • Oslo og Akershus, klokken 17:00 - 21:00.
  • Bergen/Os/Osterøy/Askøy, klokken 17:00 - 21:00.
  • Sotra, Eikelandsosen/Nordhordaland, klokken 17:00 - 21:00.

☎️ Hvordan kontakter du Kokkeløren kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Kokkeløren kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Kokkeløren på telefon 45 18 08 93 . Her hjelper de deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Kokkeløren på e-mail til post@kokkeloren.no

25% rabatt på din første matkasse

Nå kan du få 25% rabatt på din første bestilling av Kokkelørens matkasse. Rabattkoden gir deg tilgang til alle de spennende matkassene hos Kokkeløren, som har vunnet matkassetest utført av Dagbladet og oppnådd terningkast 6 av klikk.no. Rabattkoden gjelder ved din første bestilling, så registrer rabattkoden på Kokkeløren og spar penger i dag!

Kontakt Kokkeløren kundeservice

Telefonnummer: 45 18 08 93

E-postadresse: post@kokkeloren.no

Lignende butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden