Kolonial rabattkode mai 2020

Gyldig Kolonial rabattkode for mai 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Kolonial rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Kolonial rabattkode.
  2. Gå til Kolonial.no.
  3. Når du er i kassen trykker du på "Jeg har kampanjekode".
  4. I dette feltet limer du inn din kampanjekode.
  5. Trykk "Ok" for å aktivere.
  6. Husk å se at du har fått rabattene trukket fra.
  7. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Kolonial kampanjekode.
Aktiver rabattkode

Om Kolonial

Kolonial er en av Norges største matbutikk på nett. Du finner alt av mat- og dagligvarer på Kolonial som du gjør på andre fysiske butikker. Kolonial har levering hver eneste dag, hele dagen, og du får beskjed før de kommer slik at du slipper å vente på din levering.

Hjemlevering fra Norges største matbutikk

Handler du før kl. 23.59 får du varene levert dagen etter. Du får beskjed før levering, slik at du slipper å vente. Er du ny kunde får du gratis levering i 3 måneder.

Over 6000 varer

Kolonial har over 6000 varer i sin butikk, og du har alltid tilgjengelig matbutikk rett i lomma. Kolonial har i tillegg til et enormt utvalg også ordentlig lave priser på sine matvarer, og kan ofte være billigere enn vanlig matbutikk.

Hva koster frakten hos Kolonial?

Frakten på ordre gjennom Kolonial varierer så sjekk fraktpris i handlekurven eller på Kolonial sin nettside.

Hvordan kontakter du Kolonial kundeservice?

Ønsker du å komme i kontakt med Kolonial kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Kolonial på telefon 22 10 21 20. De gjør det de kan for å hjelpe deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Kolonial på e-mail til hei@kolonial.no

Gratis levering i 3 måneder

Er du ny kunde hos Kolonial.no får du hele 3 måneder med gratis frakt alle dager. Registrer deg i dag og få gratis frakt fra og med i dag.

Rabattkode hos Kolonial

Ser du etter aktiv Kolonial tilbudskode for mai 2020? Da er du kommet til riktig plass! Vi på Varejakten hjelper deg å finne aktive Kolonial koder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gir deg gode tilbud som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en viss periode. Ser du en kode kan det være lurt å aktivere denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan gi kostnadsfri frakt, rabatt på utvalgt produkt eller produkt på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du kan finne ut på hvordan du aktiverer her.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter