Lensit rabattkode oktober 2020

Gyldig Lensit rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Gyldig til torsdag, 31. desember 2020

5% on all

5% on everything

Hvordan aktivere en Lensit rabattkode?

  1. Klikk på rabattkode eller tilbud over.
  2. Se gjennom Lensit sitt store utvalg av linser på nett.
  3. Når du har lagt dine produkter i handlekurven klikker du på "Til kassen" øverst til høyre.
  4. Se etter "Skriv inn gavekortkode her!".
  5. Lim inn din gyldige Lensit rabattkode her og klikk "Ok".
  6. Sjekk at du har innløst og aktivert rabattkoden ved å sjekke rabatt.
  7. Slik! Med det har du akkurat aktivert en gyldig rabattkode fra Lensit. Penger spart!
Aktiver rabattkode

Om Lensit

Lensit er ledende innen kontaktlinser på nett i Norge. Du finner dagslinser, månedslinser, døgnlinser, progressive linser og linser på tilbud hos Lensit. Du finner også en rekke tilbehør til linsene dine, som linsevæske og etuier for oppbevaring. Synsam, Specsavers og Brilleland er noen av mange merker du finner i nettbutikken til Lensit.no. Lensit kan tilby kontaktlinser til lave priser på nettet. De selger anerkjente originale linser til faste tilbud,. Biofinity, BioMedics, Biotrue, Purevision og Acuvue er noen kjente varemerker som Lensit lagerfører i sitt sortiment.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Lensit?

Hos Lensit får du fri frakt ved alle kjøp, og de lover rask levering.

Hvordan kontakter du Lensit kundeservice?

Ønsker du bistand med noe, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med Lensit kundeservice? Du kan enkelt gjøre det på deres hjemmeside. Der får du den hjelpen du trenger. Der vil du få informasjon om garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos Lensit

Er du på leit på rabattkodesider etter aktiv Lensit kampanjekode for oktober 2020? Da trenger du ikke lete lenger, du har kommet til riktig sted! Her gir vi deg alltids oppdaterte Lensit tilbudskoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige koder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du endelig en aktiv Lensit tilbudskode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at koder betyr fri frakt, ekstra rabatt eller ekstra produkt. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du finner ut på hvordan du aktiverer her.