LensWay rabattkode oktober 2020

Gyldig LensWay rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en LensWay rabattkode?

  1. Klikk på rabattkode til venstre.
  2. Velg dine briller eller linser fra Lensway sin nettbutikk.
  3. Når du vil betale klikker du på "Kasse".
  4. Nedenfor "Har du en rabattkode?" limer du inn din gyldige Lensway rabattkode.
  5. Klikk "Bruk" for å aktivere rabattkoden.
  6. Nå har du akkurat aktivert en gyldig Lensway rabattkode og spart penger.
Aktiver rabattkode

Bruk Lensway rabattkode

Lensway har alt av briller og linser på nett, og du finner stadig vekk gyldig rabattkode fra LensWay med ekstra rabatter på ditt brille- eller linsekjøp. Bruk en rabattkode for å spare penger, raskt og enkelt. Lurer du på hvordan du kan aktivere en LensWay rabattkode? I neste avsnitt forklarer vi steg-for-steg hvordan du kan gjøre det.

Om LensWay

LensWay har alt av briller og linser på nettet.

Gode grunner til å velge LensWay

Det er mange gode grunner til å handle briller eller linser på nett gjennom LensWay. Det er stadig gode kampanjer og tilbud i LensWay sin nettbutikk. Vi prøver hele tiden å få med oss de beste kampanjene og rabattkodene. Her er noen av de grunnene vi liker best:

  • Prisgaranti på alle produkter
  • Raske leveranser
  • 100% fornøyd eller pengene tilbake

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos LensWay?

Hos LensWay er fraktkostnaden på alle ordre, uansett størrelse, 50 kr. Alle pakker sendes som A-post for å få raskest levering til deg.

Hvordan returnerer du varer til LensWay?

Hos Lensway er det 3 måneders åpent kjøp på solbriller og linser under forutsetning at varene returneres uskadde og uåpnet i originalforpakning. Du kan velge mellom å få pengene tilbake eller bytte til et annet produkt.

Briller har 3 måneders test-på-garanti. Er du ikke 100% fornøyd med i løpet av de 3 månedene, får du pengene tilbake.

Hvordan kontakter du LensWay kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å snakke med kundeservice hos LensWay? Du kan enkelt gjøre det ved å ta kontakt på 23 96 48 48 . De er her for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos LensWay

Kikker du etter LensWay kupongkode for oktober? Da slipper du å lete mer, du har nemlig funnet rett plass! Her finner du til enhver tid oppdaterte og aktive LensWay kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter aktive koder hver dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du endelig kommet over en ny LensWay kode er det lurt å innløse denne så raskt som mulig. Husk at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg gratis levering, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du kan finne ut på denne siden.