Løpeshop rabattkode mai 2021

Gyldig Løpeshop rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Løpeshop rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Løpeshop kupongkode.
 2. Plukk og miks dine produkter, og legg de i handlekurven.
 3. Når du er klar til å gjennomgøre handelen, klikker du på "Handelkurv" helt øverst og til høyre på deres nettsider.
 4. I feltet "Inntast gavekort/kampanjekode" limer du inn rabattkoden du kopierte tidligere.
 5. Klikk "Bruk" for å aktivere kupongkoden.
 6. Dersom alle rabatter er kommet med, har du med det aktivert en gyldig rabattkode fra Løpeshop.
Aktiver rabattkode

Prismatch hos Løpeshop - billigst på treningsklær

Prismatch til Løpeshop.no er en tjeneste som tilbys dersom du finner et tilsvarende produkt i en annen butikk til rimeligere pris. Løpeshop matcher prisen, det vil si at du får produktet i Løpeshop.no for den samme prisen, slik at de alltid er billigst på treningsklær. Du får rabatten ved å skrive en e-post til kundeservice@loepeshop.no. Prismatch gjelder forøvrig bare for nettbutikker og lagervare hos konkurrenten.

Om Løpeshop

Løpeshop.no har et stort utvalg av treningssko, sykkeltøy, triatlonutstyr og mye mer. Løpeshop tilbyr alt fra de største og ledende merkene og deres leverandører som finnes i dag. Bruk en Løpeshop rabattkode for å få ekstra rabatt neste gang du handler hos Løpeshop.no. I tillegg til gode priser på en rekke merker, kan du bli med i Klubb Løpeshop. Dette er en tjeneste som gir en rekke fordeler, som minst 10% rabatt på løpeklær, spesialtilbud på nyheter, se ordrehistorikken din, opprette ønskelister og dele dem og en rekke andre funksjoner. Du får mange fordeler av Kundeklubb Løpeshop, og det er ingen abonnement. Kundeklubben er helt gratis og uforpliktende.

Løpeklær på nett

Hos Løpeshop får du alt av billig løpeklær på nett av kjente merker og merkevarer. Det er viktig med skikkelig løpetøy når man skal ut å løpe i norske værforhold. Temperatur og treningsform avgjør hvilket tøy som bør brukes. En basisgarderobe er viktig for å kunne kle seg til de ulike værforholdene. Løpeshop har løpeklær og løpetøy for alle aktiviteter, om det er løp, sykling eller triatlon som skal utføres. Jakker, tights, bluser, bukser og tilbehør finner du hos Løpeshop.no. God kundeservice er viktig og Løpeshop tilbyr den beste kundeservice for sine kunder. Nettbutikken har et spennende og stort utvalg som passer alle aktiviteter som sykling, løping, triatlon og andre aktiviteter.

Kjente merkevarer til lav pris hos Løpeshop

Hos Løpeshop.no får du kjente merkevarer som:
 • Adidas
 • Reebok
 • Kari Traa
 • Asics
 • 2XU
 • CRAFT
 • Garmin
 • Helly Hansen
... og mange flere andre merkevarer på treningsutstyr

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Løpeshop?

Frakten hos Løpeshop.no er på 59 kr uansett kjøp. Er det behov for retur av varer følger det med en returetikk i alle forsendelsene fra Løpeshop.no.

Hvordan kontakter du Løpeshop kundeservice?

Kunne du trengt hjelp med noe, og trenger derfor å kontakte kundeservice hos Løpeshop? Det kan du gjøre gjennom deres nettside. Der vil de være behjelpelig. Du kan få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos Løpeshop

Saumfares nettet på jakt etter Løpeshop tilbudskode for april? Da trenger du ikke å lete mer, du har kommet til riktig plass! Varejakten hjelper deg å spare mye penger hver dag med aktive Løpeshop kampanjekoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å saumfare nettet for aktive koder hver eneste dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Har du omsider funnet en Løpeshop kupongkode er det lurt å bruke denne så snart som mulig. Det er verdt å vite at koder kan fra tid til annen gi deg gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kode er uproblematisk og du kan finne ut på denne siden.