Lunehjem rabattkode mars 2020

Gyldig Lunehjem rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Utløpte rabattkoder

Om Lunehjem

Lunehjem ble etablert i 2005 og har siden da opparbeidet seg en stor kundebase med fornøyde kunder. Deres nettbutikk var den første rene nettbutikken med fokus på interiør i Norge. Her tilbys det en god og trygg opplevelse når du handler. De har også fått priser for årets beste nettbutikk og har et eget showroom i Tønsberg. Se etter en gyldig Lunehjem rabattkode for ekstra rabatter ved neste handel. I deres nettbutikk foksueres det på skandinavisk interiør og design, og søker alltid å være den første aktøren når det kommer nye trender. Kvalitet i sortimentet er viktig, og de har et sortiment som fokuserer på nettopp det - produkter som skal vare i mange år og som man kan omgi seg med. Du får alltid 30 dagers åpent kjøp og du finner hele 75 merkevarer i nettbutikken.

Hvorfor handle designinteriør fra Lunehjem

Lunehjem har mer enn 15 års erfaring på skandinavisk design og interiør, og samarbeider med en rekke kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lightning og mange flere! Det er med andre ord ikke noe å si på erfaringen og tilliten Lunehjem har opparbeidet seg på disse årene. Men det er enda flere grunner til å legge interiørhandelen til nettbutikken deres, og her er noen av de tingene vi elsker med deres nettbutikk:

  • 30 dagers åpent kjøp.
  • 15 års erfaring innen designinteriørsegmentet.
  • Gratis frakt ved kjøp for over 900 kr.
  • Rask levering på produkter i nettbutikken.
  • Alltid oppdaterte priser, salg, rabattkoder og kampanjer som passer sesongen.

Hva koster frakten hos Lunehjem?

Du får automatisk fri frakt ved kjøp på 900 kr eller mer. Dette gjelder ikke større møbler. For ordrekjøp under 900 kr er fraktsatsen på 99 kr. Derfor kan det lønne seg å handle for mer enn 900 kr, så slipper du nesten 100 kr bare i fraktkostnader.

Hvordan returnerer du varer til Lunehjem?

Lunehjem gir deg 30 dagers åpent kjøp, både i nett butikken og i fysisk butikk. Merk at for å bruke bytteretten må varen være ubrukt og leveres tilbake med original forpakning.

Hvordan kontakter du Lunehjem kundeservice?

Har du behov for å kontakte Lunehjem kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Lunehjem på telefon 47 24 69 76 . De er her for å hjelpe deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Lunehjem per e-mail til post@lunehjem.no

Følg med etter Lunehjem rabattkode

Fra tid til annen dukker det opp rabattkoder fra nettbutikken deres. Noen av disse rabattkodene gjør at du kan spare mye penger på store kjøp. Lunehjem rabattkode gjør at du kan spare mer penger på store innkjøp, som designmøbler og interiør. Derfor bør du sjekke etter rabattkoder neste gang du handler herifra. 

Rabattkode hos Lunehjem

Leter du etter gyldig Lunehjem rabattkode for mars 2020? Da er du kommet til riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg aktive Lunehjem koder. Hver dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter aktive rabattkoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, og ofte er de gyldige i en viss periode. Finner du en tilbudskode er det lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Kampanjekoder kan gi kostnadsfri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller produkt på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner fremgangsmåte på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter