Lunehjem rabattkode oktober 2020

Gyldig Lunehjem rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Lunehjem rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Lunehjem rabattkode.
  2. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn koden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden.
  4. Sjekk at du har brukt rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Med det har du aktivert en aktiv Lunehjem rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Følg med etter Lunehjem rabattkode

Fra tid til annen dukker det opp rabattkoder fra nettbutikken deres. Noen av disse rabattkodene gjør at du kan spare mye penger på store kjøp. Lunehjem rabattkode gjør at du kan spare mer penger på store innkjøp, som designmøbler og interiør. Derfor bør du sjekke etter rabattkoder neste gang du handler herifra. 

Om Lunehjem

Lunehjem ble etablert i 2005 og har siden da opparbeidet seg en stor kundebase med fornøyde kunder. Deres nettbutikk var den første rene nettbutikken med fokus på interiør i Norge. Her tilbys det en god og trygg opplevelse når du handler. De har også fått priser for årets beste nettbutikk og har et eget showroom i Tønsberg. Se etter en gyldig Lunehjem rabattkode for ekstra rabatter ved neste handel. I deres nettbutikk foksueres det på skandinavisk interiør og design, og søker alltid å være den første aktøren når det kommer nye trender. Kvalitet i sortimentet er viktig, og de har et sortiment som fokuserer på nettopp det - produkter som skal vare i mange år og som man kan omgi seg med. Du får alltid 30 dagers åpent kjøp og du finner hele 75 merkevarer i nettbutikken.

Hvorfor handle designinteriør fra Lunehjem

Lunehjem har mer enn 15 års erfaring på skandinavisk design og interiør, og samarbeider med en rekke kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lightning og mange flere! Det er med andre ord ikke noe å si på erfaringen og tilliten Lunehjem har opparbeidet seg på disse årene. Men det er enda flere grunner til å legge interiørhandelen til nettbutikken deres, og her er noen av de tingene vi elsker med deres nettbutikk:

  • 30 dagers åpent kjøp.
  • 15 års erfaring innen designinteriørsegmentet.
  • Gratis frakt ved kjøp for over 900 kr.
  • Rask levering på produkter i nettbutikken.
  • Alltid oppdaterte priser, salg, rabattkoder og kampanjer som passer sesongen.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Lunehjem?

Lunehjem tilbyr kostnadsfri levering dersom du handler varer for dyrere pris enn 900 kr. Kommer kjøpesummen på over 900 kr kr slipper du derfor frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster mer enn gratis frakt terskelen kalkuleres frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan lønne seg å handle for mer enn 900 kr kr så du slipper å bruke penger på frakten du kan bruke andre steder.

Du får automatisk fri frakt ved kjøp på 900 kr eller mer. Dette gjelder ikke større møbler. For ordrekjøp under 900 kr er fraktsatsen på 99 kr. Derfor kan det lønne seg å handle for mer enn 900 kr, så slipper du nesten 100 kr bare i fraktkostnader.

Hvordan returnerer du varer til Lunehjem?

Lunehjem gir deg 30 dagers åpent kjøp, både i nett butikken og i fysisk butikk. Merk at for å bruke bytteretten må varen være ubrukt og leveres tilbake med original forpakning.

Hvordan kontakter du Lunehjem kundeservice?

Ønsker du bistand og trenger å kontakte Lunehjem ? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på 47 24 69 76 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Lunehjem per email til post@lunehjem.no

Rabattkode hos Lunehjem

Er du på jakt på rabattkodesider etter Lunehjem rabattkode for oktober? Gode nyheter, du har nemlig kommet til riktig sted! Her gir vi deg alltid nye og aktive Lunehjem koder. Daglig oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å jakte aktive rabattkoder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du endelig kommet over en Lunehjem kupongkode er det lurt å innløse denne så snart som mulig. Koder kan resultere i fri levering, ekstra rabatter eller gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.