Lunehjem rabattkode mars 2021

Gyldig Lunehjem rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Lunehjem rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Lunehjem rabattkode.
  2. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn koden.
  3. Lim inn koden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden.
  4. Sjekk at du har brukt rabattkoden og at rabatten er tatt med i kassen.
  5. Med det har du aktivert en aktiv Lunehjem rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Følg med etter Lunehjem rabattkode

Fra tid til annen dukker det opp rabattkoder fra nettbutikken deres. Noen av disse rabattkodene gjør at du kan spare mye penger på store kjøp. Lunehjem rabattkode gjør at du kan spare mer penger på store innkjøp, som designmøbler og interiør. Derfor bør du sjekke etter rabattkoder neste gang du handler herifra. 

Om Lunehjem

Lunehjem ble etablert i 2005 og har siden da opparbeidet seg en stor kundebase med fornøyde kunder. Deres nettbutikk var den første rene nettbutikken med fokus på interiør i Norge. Her tilbys det en god og trygg opplevelse når du handler. De har også fått priser for årets beste nettbutikk og har et eget showroom i Tønsberg. Se etter en gyldig Lunehjem rabattkode for ekstra rabatter ved neste handel. I deres nettbutikk foksueres det på skandinavisk interiør og design, og søker alltid å være den første aktøren når det kommer nye trender. Kvalitet i sortimentet er viktig, og de har et sortiment som fokuserer på nettopp det - produkter som skal vare i mange år og som man kan omgi seg med. Du får alltid 30 dagers åpent kjøp og du finner hele 75 merkevarer i nettbutikken.

Hvorfor handle designinteriør fra Lunehjem

Lunehjem har mer enn 15 års erfaring på skandinavisk design og interiør, og samarbeider med en rekke kjente merkenavn som GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lightning og mange flere! Det er med andre ord ikke noe å si på erfaringen og tilliten Lunehjem har opparbeidet seg på disse årene. Men det er enda flere grunner til å legge interiørhandelen til nettbutikken deres, og her er noen av de tingene vi elsker med deres nettbutikk:
  • 30 dagers åpent kjøp.
  • 15 års erfaring innen designinteriørsegmentet.
  • Gratis frakt ved kjøp for over 900 kr.
  • Rask levering på produkter i nettbutikken.
  • Alltid oppdaterte priser, salg, rabattkoder og kampanjer som passer sesongen.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Lunehjem?

Lunehjem gir fri levering om du kjøper varer for høyere pris enn 900 kr. Er kjøpesummen på mer enn 900 kr kr eliminerer du frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt beregnes frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det kan lønne seg å handle for over 900 kr kr så du sparer noen ekstra kroner på frakten .

Du får automatisk fri frakt ved kjøp på 900 kr eller mer. Dette gjelder ikke større møbler. For ordrekjøp under 900 kr er fraktsatsen på 99 kr. Derfor kan det lønne seg å handle for mer enn 900 kr, så slipper du nesten 100 kr bare i fraktkostnader.

Hvordan returnerer du varer til Lunehjem?

Lunehjem gir deg 30 dagers åpent kjøp, både i nett butikken og i fysisk butikk. Merk at for å bruke bytteretten må varen være ubrukt og leveres tilbake med original forpakning.

Hvordan kontakter du Lunehjem kundeservice?

Ønsker du hjelp og trenger å kontakte Lunehjem ? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ringe kundeservice på telefonnummeret 47 24 69 76 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Det er muligheter for og også ta kontakt med Lunehjem på epost til post@lunehjem.no

Rabattkode hos Lunehjem

Vil du spare penger i kassen og ser derfor etter gyldig Lunehjem kupongkode for februar? Da slipper du å kikke lenger, du har nemlig kommet til rett rabattside! Her på Varejakten hjelper vi alle som er på utkikk etter oppdaterte og aktive Lunehjem koder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å finne aktive koder hver eneste dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en gitt tid. Har du endelig funnet en ny og gyldig Lunehjem kupongkode kan det være lurt å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Tilbudskoder betyr gratis levering, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere kode er lett og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.