LYR Design rabattkode mai 2021

Gyldig LYR Design rabattkode for mai 2021

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en LYR Design rabattkode?

  1. Kopier en gyldig LYR Design rabattkode.
  2. Fullfør handelen ved å gå til kassen og lim inn koden.
  3. Lim inn koden i feltet for koder for å aktivere koden.
  4. Sjekk handlekurven og at du har brukt opp rabattkoden og at rabattkoden er gyldig.
  5. Du har nå aktivert en gyldig LYR Design rabattkode og spart noen ekstra kroner.
Aktiver rabattkode

Om LYR Design

LYR Design tilbyr alt for deg som er interessert i sølvsmykker i mange forskjellige varianter og design. Gjør et trygt smykkekjøp hos LYR Design og få varene kort tid etter bestilling. Hos LYR Design får du smaragd, safir, ametyst, zirkon, perle og mye annet spennende. Populære produkter er vikingssmykker, edelstener, ametyst og mange andre spennende produkter. De tilbyr prisgaranti på alle sine produkter.

Selv om LYR Design spesialiserer seg på sølvsmykker får du veldig mye annet her. Vikingssmykker har blitt svært populære de siste årene, og under vikingtiden ble det brukt mye pryd og smykker. Sterk symbolikk var en av hovedgrunnene til at smykker ble brukt i vikingtiden. Det er ikke lett å handle ringer online. Derfor er det godt å vite at LYR Design har størrelsesguide du kan bruke for å finne den perfekte størrelsen på ringen du er på jakt etter. Alle ringer er oppgitt i mm omkrets og diameter. Du kan til og med få kjøpt ringmåler om du vil ha det helt korrekt.

Kjøp Ametyst på nett

Ametyst brukes ofte som smykkesten og er en edelsten. Den er fiolett i fargen og er en variant av kvarts og finnes ofte i smykker. Det er den mest populære og etterspurte kvartsvarianten og svært populær som edelsten. Ametyst finnes naturlig i druser, hulrom, sprekker og geoder. Den får sin karakteristiske fiolette farge på grunn av stråling og urenheter fra jern. Finn ametyst i smykker hos LYR Design.

 

 

LYR Design frakt

Alle kjøp over 500 kr eller mer sendes fraktfritt fra LYR Design. Alle ordrekjøp under 500 kr har en fraktkostnad på 39 kr.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du LYR Design kundeservice?

Lurer du på noe, og kunne derfor trengt å kontakte LYR Design kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre gjennom deres hjemmeside. Der vil de hjelpe deg. Kundeservice hos LYR Design hjelper deg med blant annet levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos LYR Design

På utkikk etter LYR Design kode for april 2021? Da slipper du å kikke lenger, du har nemlig kommet til riktig sted! På denne nettsiden sparer du alltid penger med nye LYR Design kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å jakte gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en gitt tid. Ser du en LYR Design rabattkode er det lurt å bruke denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan gi deg fri frakt, ekstra rabatter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du kan finne guide på denne siden.