LYR Design rabattkode april 2020

Gyldig LYR Design rabattkode for april 2020

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Rabattkoder fra lignende butikker

Om LYR Design

LYR Design tilbyr alt for deg som er interessert i sølvsmykker i mange forskjellige varianter og design. Gjør et trygt smykkekjøp hos LYR Design og få varene kort tid etter bestilling. Hos LYR Design får du smaragd, safir, ametyst, zirkon, perle og mye annet spennende. Populære produkter er vikingssmykker, edelstener, ametyst og mange andre spennende produkter. De tilbyr prisgaranti på alle sine produkter.

Selv om LYR Design spesialiserer seg på sølvsmykker får du veldig mye annet her. Vikingssmykker har blitt svært populære de siste årene, og under vikingtiden ble det brukt mye pryd og smykker. Sterk symbolikk var en av hovedgrunnene til at smykker ble brukt i vikingtiden. Det er ikke lett å handle ringer online. Derfor er det godt å vite at LYR Design har størrelsesguide du kan bruke for å finne den perfekte størrelsen på ringen du er på jakt etter. Alle ringer er oppgitt i mm omkrets og diameter. Du kan til og med få kjøpt ringmåler om du vil ha det helt korrekt.

Kjøp Ametyst på nett

Ametyst brukes ofte som smykkesten og er en edelsten. Den er fiolett i fargen og er en variant av kvarts og finnes ofte i smykker. Det er den mest populære og etterspurte kvartsvarianten og svært populær som edelsten. Ametyst finnes naturlig i druser, hulrom, sprekker og geoder. Den får sin karakteristiske fiolette farge på grunn av stråling og urenheter fra jern. Finn ametyst i smykker hos LYR Design.

 

 

LYR Design frakt

Alle kjøp over 500 kr eller mer sendes fraktfritt fra LYR Design. Alle ordrekjøp under 500 kr har en fraktkostnad på 39 kr.

Hva koster frakten hos LYR Design?

Frakten på kjøp gjennom LYR Design varierer så sjekk prisen for frakt i handlekurven eller gjennom LYR Design sin nettbutikk.

Hvordan kontakter du LYR Design kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med LYR Design kundeservice? Det kan du gjøre gjennom deres hjemmeside. Der vil de hjelpe deg.

Rabattkode hos LYR Design

Kikker du etter gyldig LYR Design rabattkode for mars 2020? Du har da kommet på riktig sted! Vi hjelper deg å få tak i aktive LYR Design kampanjekoder. Daglig oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å jakte aktive koder hver dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Har du en kode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Tilbudskoder kan gi gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter