LYR Design rabattkode januar 2020

Finn aktiv LYR Design rabattkode for januar 2020.

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Siste rabattkode fra lignende butikker

Gyldig til søndag, 16. februar 2020

5% rabatt

Se flere Timarco rabattkoder

Om LYR Design

LYR Design tilbyr alt for deg som er interessert i sølvsmykker i mange forskjellige varianter og design. Gjør et trygt smykkekjøp hos LYR Design og få varene kort tid etter bestilling. Hos LYR Design får du smaragd, safir, ametyst, zirkon, perle og mye annet spennende. Populære produkter er vikingssmykker, edelstener, ametyst og mange andre spennende produkter. De tilbyr prisgaranti på alle sine produkter.

Selv om LYR Design spesialiserer seg på sølvsmykker får du veldig mye annet her. Vikingssmykker har blitt svært populære de siste årene, og under vikingtiden ble det brukt mye pryd og smykker. Sterk symbolikk var en av hovedgrunnene til at smykker ble brukt i vikingtiden. Det er ikke lett å handle ringer online. Derfor er det godt å vite at LYR Design har størrelsesguide du kan bruke for å finne den perfekte størrelsen på ringen du er på jakt etter. Alle ringer er oppgitt i mm omkrets og diameter. Du kan til og med få kjøpt ringmåler om du vil ha det helt korrekt.

Kjøp Ametyst på nett

Ametyst brukes ofte som smykkesten og er en edelsten. Den er fiolett i fargen og er en variant av kvarts og finnes ofte i smykker. Det er den mest populære og etterspurte kvartsvarianten og svært populær som edelsten. Ametyst finnes naturlig i druser, hulrom, sprekker og geoder. Den får sin karakteristiske fiolette farge på grunn av stråling og urenheter fra jern. Finn ametyst i smykker hos LYR Design.

 

 

LYR Design frakt

Alle kjøp over 500 kr eller mer sendes fraktfritt fra LYR Design. Alle ordrekjøp under 500 kr har en fraktkostnad på 39 kr.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden