Merida rabattkode mars 2020

Gyldig Merida rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Utløpte rabattkoder

Om Merida

Merida har siden 1987 blitt distribuert av Stians Sport AS. Merida har vokst mye siden 1987, og selges i dag i 77 land. Med en Merida rabattkode kan du få ekstra rabatter på Merida sykler som alltid kommer godt med!

Over 3 millioner Merida sykler blir solgt på verdensbasis. Stian Sport AS er den 5. største Merida distributøren, og selger over 100.000 sykler årlig. Merida har i dag et fullsortiment av sykler i alle kategorier. Kvalitet tilpasset nordiske værforhold har også vært en viktig faktor for at Merida har blitt et pålitelig og kvalitetsrikt merke. Produksjon av Merida sykler foregår i storskala. Det gjør at sykkelmodellene blir produsert etter de nordiske forholdene og kundene. Design og spesifikasjoner er tilpasset å passe syklere i alle nivåer. Merida er ikke redd for å satse på nytt område, og det gjenspeiles i Birkebeinerserien, Dual hybrid og andre kunstnerprosjekter. Merida er en distributør som tør å satse på områder ingen andre våger å satse på.

Terrengsykkel av kvalitet

Hvis formålet med sykkelturen er å sykle på lett, kupert terreng eller område med mye grus er en terrengsykkel perfekt. Allsidighet er terrengsykkelens nøkkelord, og passer til trening, tur og konkurranse på alle typer underlag. Terrengsykkel eller mountainbike er spesielt designet for sykling i kupert og ujevnt terreng. Terrengsykler fås med hjulstørrelse på 26", 27,5", 29" tommer, så her har du mange valgmuligheter. Merida har terrengsykler tilpasset nordiske forhold, og produserer sykler i konkurransedyktige priser, kvalitet og design. Du får alle typer og prisklasser av terrengsykkel på Merida sin hjemmeside.

Landeveissykkel for alle nivåer

Om du ønsker sykkel som går under kategori triatlon, trening og komfort er landeveissykkel noe for deg. De finnes i utallige former og ulike formål. Landeveissykkelen er best for trening og høy fart på veien. Dersom det er første gangen du prøver deg på landeveissykkel bør du starte på en lavere pris. Vekt, materialer og utstyr er derfor ikke så viktig når en prøver seg for første gang. Gleden av å sykle blir like stor selv om en ikke kjøper det absolutt dyreste med en gang. Viderekommende atleter velger ofte uten pris som flaskehals. Da er lette materialer, valg av materialer og hvor mye utstyr som følger med aktuelt. Merida har landeveissykler for alle nivåer, nybegynner eller sykkelatlet.

Elsykkel på nett

En elsykkel er miljøvennlig, gir helsegevinst, økonomisk og rask. Det er mange fordeler med å velge en elsykkel. En elsykkel er miljøvennlig, og produserer ingen forurensende utslipp og oppleves som lydløs. I tillegg får man god blodsirkulasjon og motvirker hjerte- og karsykdommer ved å holde deg i aktivitet. Man sparer også penger ved å ha en elsykkel, og det er billigere enn både bil og buss. Og sist men ikke minst, det er et superraskt transportmiddel. Ingen køer, muligheter for snarveier og ingen svetting. Du kan sykle overalt vanlige sykler ferdes og du kan parkere i sykkelstativ, i motsetning til mopeder.

Merida frakt

Det er fri frakt ved kjøp over 1 000 kr hos Merida. Dette gjelder kjøp av utstyr. Ved kjøp av utstyr under 1 000 kr tilkommer fraktkostnad på 99 kr. Alle Merida sykler leveres fraktfritt til en Merida-butikk, da montering av sykkelen skal foretas av fagkyndig personell og du får derfor full garanti.

Hva koster frakten hos Merida?

Fraktkostnaden på bestillinger gjennom Merida varierer så sjekk fraktkostnaden i kassen eller gjennom Merida sin nettbutikk.

Hvordan kontakter du Merida kundeservice?

Har du behov for å kontakte Merida kundeservice? Det kan du gjøre gjennom deres hjemmeside. Der vil de hjelpe deg.

Rabattkode hos Merida

Jakter du etter aktiv Merida tilbudskode for mars 2020? Du har da kommet på riktig sted! Vi hjelper deg å få tak i gyldige Merida rabattkoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige rabattkoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du en tilbudskode er det lurt å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Koder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra produkt. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter