Minikids rabattkode mai 2021

Gyldig Minikids rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Minikids rabattkode?

  1. Kopier en aktiv Minikids rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn rabattkoden i feltet for rabattkoder for å aktivere koden.
  4. Husk å sjekke at du har fått aktivert rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Du har nå brukt en aktiv Minikids rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

10% rabatt med rabattkode

Husk å bruke en kupongkode hos Minikids neste gang du handler her. Akkurat nå er det en rabattkode fra Minikids tilgjengelig som gir deg hele 10% rabatt på hele handlekurven i deres nettbutikk. Handle for mer enn 1000 kr og ta i bruk rabattkoden, så sparer du enda mer penger på barneutstyr, innredning og leker til de minste.

Om Minikids

Minikids er nettbutikken for deg som er på utkikk etter interiør til barnets eget drømmerom. Minikids har interiørprodukter fra kvalitetsleverandører, og du kan finne inspirasjon på hvordan å innrede et barnerom. Bruk en rabattkode fra Minikids for å få ekstra rabatt på ditt neste kjøp i deres nettbutikk.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Minikids?

Minikids gir deg fri frakt på ordrer over 1 000 kr. Handler du for mindre enn 1 000 kr koster frakten 69 kr i Norge. For hjemlevering har Posten egne satser for frakt.

Hvordan returnerer du varer til Minikids?

Du kan bytte eller returnere varer i opptil 14 dager etter at du mottok varene fra Minikids. Husk å si i fra til Minikids at du vil bytte eller returnere pakker. Det er også verdt å vite at plakater ikke kan byttes. Med returen sender du et utfylt angreskjema og eventuelt hva du ønsker å bytte til.

Hvordan kontakter du Minikids kundeservice?

Ønsker du hjelp og trenger derfor å snakke med Minikids kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe kundeservice på telefon 92 32 90 55 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med alle henvendelser du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Minikids per epost til post@minikids.no

Rabattkode hos Minikids

På utkikk etter gyldig Minikids rabattkode for mai 2021? Da trenger du ikke å lete mer, du har funnet fram til rett rabattkodeside! Vi hjelper deg i jakten etter nye Minikids rabattkoder. Daglig oppdateres kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som det spares penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du omsider kommet over en ny Minikids kampanjekode kan det være lurt å bruke denne så raskt som mulig. Rabattkoder betyr gratis frakt, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er lett og du kan finne fremgangsmåte på denne siden.