Minikids rabattkode august 2020

Gyldig Minikids rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Flere rabattkoder

Gyldig til søndag, 27. september 2020

#stayathome

Se flere Pinkorblue rabattkoder

Utløpte rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Minikids rabattkode?

  1. Kopier en aktiv Minikids rabattkode.
  2. Gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn rabattkoden i feltet for rabattkoder for å aktivere koden.
  4. Husk å sjekke at du har fått aktivert rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Du har nå brukt en aktiv Minikids rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Om Minikids

Minikids er nettbutikken for deg som er på utkikk etter interiør til barnets eget drømmerom. Minikids har interiørprodukter fra kvalitetsleverandører, og du kan finne inspirasjon på hvordan å innrede et barnerom. Bruk en rabattkode fra Minikids for å få ekstra rabatt på ditt neste kjøp i deres nettbutikk.

🚚 Hva koster frakten hos Minikids?

Minikids gir deg fri frakt på ordrer over 1 000 kr. Handler du for mindre enn 1 000 kr koster frakten 69 kr i Norge. For hjemlevering har Posten egne satser for frakt.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Minikids?

Du kan bytte eller returnere varer i opptil 14 dager etter at du mottok varene fra Minikids. Husk å si i fra til Minikids at du vil bytte eller returnere pakker. Det er også verdt å vite at plakater ikke kan byttes. Med returen sender du et utfylt angreskjema og eventuelt hva du ønsker å bytte til.

☎️ Hvordan kontakter du Minikids kundeservice?

Har du behov for å kontakte Minikids kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 92 32 90 55 . De er her for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Minikids per e-post til post@minikids.no

10% rabatt med rabattkode

Husk å bruke en kupongkode hos Minikids neste gang du handler her. Akkurat nå er det en rabattkode fra Minikids tilgjengelig som gir deg hele 10% rabatt på hele handlekurven i deres nettbutikk. Handle for mer enn 1000 kr og ta i bruk rabattkoden, så sparer du enda mer penger på barneutstyr, innredning og leker til de minste.

Rabattkode hos Minikids

Ser du etter gyldig Minikids rabattkode for august 2020? Da har du kommet til riktig plass! Vi hjelper deg å få tak i gyldige Minikids tilbudskoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte aktive kampanjekoder hver eneste dag. Da sparer du tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg ekstra rabatter som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Har du en kode kan det være lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Rabattkoder kan gi fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner fremgangsmåte på denne siden.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter