Multicom rabattkode oktober 2020

Gyldig Multicom rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Multicom rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Multicom rabattkode.
  2. Plukk ut dine produkter i nettbutikken.
  3. Når du vil gjennomføre handelen hos Multicom, klikker du på ikonet for handlevogn øverst til høyre.
  4. Klikk "Legg til rabattkode".
  5. Lim inn din gyldige Multicom rabattkode i feltet og klikk "Legg til".
  6. Nå har du aktivert rabattkode fra Multicom. Penger spart, penger tjent.
Aktiver rabattkode

Om Multicom

Multicom har spesialbygget bærbare og stasjonære PCer til lave priser. Hvis du har en rabattkode kan du spare penger på din neste handel fra Multicom.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Multicom?

Multicom har fast frakt på 79 kr uansett hvor stor ordren er. Multicom bruker Posten/Bring. Du kan velge å få varene levert på post i butikk, få de levert hjem eller levert på jobben.

Hvordan returnerer du varer til Multicom?

Ønsker du å returnere varer til Multicom, fyller du ut returlappen som fulgte med varene. Skulle det mangle returlapp i forsendelsen fra Multicom kan du kontakte kundeservice.

Hvordan kontakter du Multicom kundeservice?

Ønsker du bistand og trenger derfor å komme i kontakt med Multicom ? Det kan enkelt la seg gjøre ved å ringe kundeservice på 370 81 000 . De gjør alt de kan for å bistå deg med alle spørsmål du måtte ha. Du kan også ta kontakt med Multicom per email til kundeservice@multicom.no

Rabattkode hos Multicom

Er du i nettbutikkens kasse og jakter etter aktiv Multicom kode for oktober 2020? Da trenger du ikke lete lenger, du har nemlig funnet frem til riktig sted! Vi hjelper deg å få fatt i oppdaterte og gyldige Multicom kampanjekoder. Daglig oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte aktive tilbudskoder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Koder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en viss periode. Har du en oppdatert og gyldig Multicom kupongkode er det lurt å bruke denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan bety fri frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.