Navnelapper rabattkode mai 2020

Gyldig Navnelapper rabattkode for mai 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Navnelapper

Navnelapper er størst på navnelapper i Norge. Du finner klassiske navnelapper, Mummi navnelapper, Disney navnelapper, Hello Kitty navnelapper og mange andre navnelapper og reflekser. Sjekk Varejakten for Navnelapper rabattkode neste gang du handler. Navnelappene du får hos Navnelapper er strykefrie og selvklebende. Alle navnelapper tåler vaskemaskin og oppvaskmaskin. Du kan velge egne temaer på alle navnelappene, og Mummi, Elias, Disney og Hello Kitty navnelapper er svært populære. Alle navnelappene leveres gratis og Navnelapper AS tilbyr rask levering på alle sine produkter. I tilleg til enestående service får Navnelapper svært gode anmeldelser av fornøyde kunder på Trustpilot.

Hva koster frakten hos Navnelapper?

Prisen for frakt på handel gjennom Navnelapper varierer så sjekk fraktkostnaden i kassen eller på Navnelapper sin nettbutikk.

Alle fraktpriser hos Askeladden Navnelapper fremkommer før bestilling i handlekurven din. Priser er inkludert frakt.

Hvordan returnerer du varer til Navnelapper?

Du har 14 dagers angrerett hos Askeladden Navnelapper. Angrerettskjema finner du på Askeladden Navnelapper sine sider.

Hvordan kontakter du Navnelapper kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Navnelapper kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 23 12 17 60 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Navnelapper per email til salg@navnelapper.no

Klistrelapper eller strykelapper?

Askeladden Navnelapper har to hovedtyper navnelapper: klistrelapper og strykelapper. De fleste kundene hos Askeladden Navnelapper velger klistrelappene, eller strykefrie navnelapper, når de skal navne sine ting. Strykefrie navnelapper er enklest å påføre og kan brukes til både klær, sko og utstyr. For å bruke klistrelappene må de settes over vaskeanvisningen eller klesmerker. Dersom det ikke er noen klesmerker eller vaskeanvisning bør du velge strykelapper. Disse sitter svært godt og tåler kokvask.

Lag dine egne navnelapper

Askeladden Navnelapper lar deg lage dine helt egne navnelapper med dine motiv. Tjenesten er enkel og rask å bruke. Velg motiv, bakgrunn og tekst. Du kan hele tiden se hvordan din navnelapp ser ut.

Rabattkode hos Navnelapper

Kikker du etter gyldig Navnelapper kampanjekode for mai 2020? Da er du kommet til riktig sted! Vi hjelper deg å få tak i aktive Navnelapper tilbudskoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter aktive kampanjekoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en viss periode. Har du funnet en kampanjekode er det lurt å aktivere denne så raskt som mulig. Koder kan gi fri frakt, ekstra rabatter eller ekstra produkt. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne guide på Varejakten.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter