Norwegian kampanjekode november 2019

Finn aktiv Norwegian kampanjekode for november 2019.

Besøk nettside

Siste rabattkode fra lignende butikker

🏷️ Hvordan aktivere en Norwegian kampanjekode?

  1. Kopier en gyldig Norwegian kampanjekode.
  2. Når du velger avganger og bestiller flyreisen er det et felt under "Har du en kampanjekode?" hvor du kan lime inn din kode.
  3. Når du har limt inn koden trykker du på "Vis kampanjepriser".
  4. Sjekk at koden er tastet inn riktig og at du har fått kampanjepriser.
  5. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Norwegian kampanjekode.

Aktiver kampanjekode

Om Norwegian

Norwegian har flyreiser til over 150 destinasjoner over hele verden. Om du lnsker strandferie, storbyferie, sightseeing eller besøke famile og venner flyr Norwegian deg dit. Norwegian har flybilletter til gode priser, og bruker du i tillegg en gyldig Norwegian kampanjekode er det penger å spare på din neste reise.

Tjen CashPoints

Med CashPoints fra Norwegian får du en digital valuta som gir deg CashPoints bonus hver gang du flyr, bor på hotell, kjører leiebil eller andre av Norwegians partnertilbud. Når du oppnår CashPoints kan du nyte fordelen med Norwegian Reward, +2% CashPoints boost, gratis setereseervasjon og gratis innsjekking av bagasje.

Prisvinnende flyselskap

Norwegian har fått priser for Europas beste lavprisselskap 6 år på rad og verdens beste lavprisselskap for langdistanseflyvninger i 5 år på rad fra Skytrax Awards. Millioner av passasjerer har stemt frem Norwegian som dete beste lavprisselskapet for flyvninger verden over.

☎️ Hvordan kontakter du Norwegian kundeservice?

Lurer du på noe med Norwegian kan du ta kontakt med dere kundeservice. Slik kan du komme i kontakt med deres kundeservice:

  • Chatrobot: På deres nettsider kan du start en chat med chatroboten.
  • Telefon: 21 49 00 15 (telefonlinjen er åpen døgnet rundt)

Spar penger med kampanjekode

Med en gyldig Norwegian kampanjekode er det penger å spare på din neste flyreise. En av Norwegians mest populære kampanjekode er deres ungdomsbilett, hvor du får rabatt dersom du er mellom 12 og 26 år. Kampanjekoden finner du øverst på denne siden. Det lønner seg å se etter kampanjetilbud, og du kan spare mye penger med bare noen enkle trinn som å aktivere en gyldig kampanjekode.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden