Norwegian kampanjekode oktober 2020

Gyldig Norwegian kampanjekode for oktober 2020

Besøk nettside

Hvordan aktivere en Norwegian kampanjekode?

  1. Kopier en gyldig Norwegian kampanjekode.
  2. Når du velger avganger og bestiller flyreisen er det et felt under "Har du en kampanjekode?" hvor du kan lime inn din kode.
  3. Når du har limt inn koden trykker du på "Vis kampanjepriser".
  4. Sjekk at koden er tastet inn riktig og at du har fått kampanjepriser.
  5. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Norwegian kampanjekode.
Aktiver kampanjekode

Spar penger med kampanjekode

Med en gyldig Norwegian kampanjekode er det penger å spare på din neste flyreise. En av Norwegians mest populære kampanjekode er deres ungdomsbilett, hvor du får rabatt dersom du er mellom 12 og 26 år. Kampanjekoden finner du øverst på denne siden. Det lønner seg å se etter kampanjetilbud, og du kan spare mye penger med bare noen enkle trinn som å aktivere en gyldig kampanjekode.

Om Norwegian

Norwegian har flyreiser til over 150 destinasjoner over hele verden. Om du lnsker strandferie, storbyferie, sightseeing eller besøke famile og venner flyr Norwegian deg dit. Norwegian har flybilletter til gode priser, og bruker du i tillegg en gyldig Norwegian kampanjekode er det penger å spare på din neste reise.

Tjen CashPoints

Med CashPoints fra Norwegian får du en digital valuta som gir deg CashPoints bonus hver gang du flyr, bor på hotell, kjører leiebil eller andre av Norwegians partnertilbud. Når du oppnår CashPoints kan du nyte fordelen med Norwegian Reward, +2% CashPoints boost, gratis setereseervasjon og gratis innsjekking av bagasje.

Prisvinnende flyselskap

Norwegian har fått priser for Europas beste lavprisselskap 6 år på rad og verdens beste lavprisselskap for langdistanseflyvninger i 5 år på rad fra Skytrax Awards. Millioner av passasjerer har stemt frem Norwegian som dete beste lavprisselskapet for flyvninger verden over.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du Norwegian kundeservice?

Har du behov for å kontakte kundeservice hos Norwegian? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ringe 21 49 00 15 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med forespørsler du måtte ha. Der kan du få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos Norwegian

Ønsker du å spare penger og ser etter aktiv Norwegian kode for oktober 2020? Da slipper du å jakte lenger, du har nemlig ankommet riktig rabattkodeside! På denne nettsiden kan du spare penger ved å bruke nye Norwegian rabattkoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter gyldige koder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en viss periode. Finner du en oppdatert og aktiv Norwegian rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at rabattkoder kan fra tid til annen bety fri levering, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra produkt. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du kan finne ut på Varejakten.