AndLight rabattkode april 2020

Gyldig AndLight rabattkode for april 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en AndLight rabattkode?

  1. Gå til AndLight.no.
  2. Plukk ut dine designerlamper.
  3. Gå til kassen når du vil gjennomføre kjøpet.
  4. Klikk på "Har du en rabattkode?".
  5. Lim inn koden i feltet og klikk "Submit" for å aktivere.
  6. Husk å sjekke at rabatten er kommet med.
  7. Vipps, så har du spart penger med en gyldig AndLight rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om AndLight

AndLight har lamper og belysning til enhver smak, og de tilbyr lamper fra verdenskjente varemerker. AndLight søker etter å ha oppdatert sortiment og prøver hele tiden å skape den beste opplevelsen for kunder på utkikk etter nye lamper eller designbelysning. Alle lamper du finner i nettbutikken deres er utvalgt på grunn av sin kvalitet og vakre design.

Designerlamper til lave priser

AndLight gir deg muligheten til å handle designlamper til lavere priser enn vanlige butikker, og selv om det er lavere priser her skorter det ikke på kvaliteten eller utvalget. 

Hva koster frakten hos AndLight?

Vanlig fraktpris på ordre gjennom AndLight varierer så sjekk fraktpris i kassen eller gjennom AndLight sin nettside.

Andlight gir deg alltid gratis frakt på dine kjøp i deres nettbutikk. Dermed trenger du ikke tenke på størrelsen eller vekten på ditt kjøp, alle leveringer er gratis.

Hvordan returnerer du varer til AndLight?

Du har 14 dagers angrerett på alle kjøp fra AndLight sin nettbutikk. Send e-post til AndLight så snart du vet at du vil benytte deg av angreretten for å starte prosessen for retur.

Hvordan kontakter du AndLight kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med AndLight kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe AndLight på telefon +45 44 44 62 44. De hjelper deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med AndLight på epost til info@andlight.no

Få gratis frakt til Norge

Når du handler lamper og belysning hos Andlight får du alltid gratis frakt til Norge. Du trenger ikke ta med i betraktningen hvor stor forsendelsen er eller hvor i landet du bor - frakten på Andlight.no er gratis uansett.

Rabattkode hos AndLight

Er du på jakt etter gyldig AndLight kampanjekode for mars 2020? Da er du kommet på rett plass! Vi på Varejakten hjelper deg å finne aktive AndLight kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du ikke trenger å lete etter gyldige kampanjekoder hver dag. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en viss periode. Ser du en tilbudskode kan det være lurt å innløse denne så raskt som mulig. Kampanjekoder kan gi fri levering, ekstra rabatter eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter