Apotekhjem rabattkode april 2020

Gyldig Apotekhjem rabattkode for april 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Apotekhjem

Apotekhjem er også kjent som Fyrstikktorgets apotek sin nettbutikk for forbrukere. Dette apoteket er et 100% norsk og kjedeuavhengig apotek. Apotekhjem sin visjon er å gjøre verdikjeden enklere og bidra til bedre service og rimeligere apotekvarer på nett til sine kunder.

Hva koster frakten hos Apotekhjem?

Du får gratis frakt dersom du handler for mer enn 800 kr hos Apotekhjem. Fyll opp handlekurven og spar penger tilsvarende frakten. Frakten beregnes i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det her.

Hvordan kontakter du Apotekhjem kundeservice?

Trenger du å kontakte Apotekhjem kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til +47 22 08 97 06. De hjelper deg med forespørsler du har. Du kan også ta kontakt med Apotekhjem per epost til kundeservice@webpharma.no

Spar penger på apotekvarer

Hvis du ser etter apotekvarer på nett, kan det være mye å spare. Apotekhjem har apotekvarer slik du finner i fysiske apotek, men ofte til en rimeligere pris. Det er alltid et salg du kan spare penger med på Apotekhjem.no, så sjekk ut dette før du gjennomfører kjøpet. Husk at du i tillegg til rimeligere priser på apotekvarer også får gratis frakt dersom du handler for mer enn 800 kr på Apotekhjem.no.

Rabattkode hos Apotekhjem

Er du på utkikk etter aktiv Apotekhjem kode for mars 2020? Da har du kommet på rett plass! Her på Varejakten gir vi deg gyldige Apotekhjem tilbudskoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne aktive kampanjekoder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Finner du en kode kan det være lurt å innløse denne så snart som mulig. Rabattkoder kan gi deg gratis levering, rabatt på utvalgt produkt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner fremgangsmåte på Varejakten.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter