Gardinshoppen rabattkode april 2020

Gyldig Gardinshoppen rabattkode for april 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Om Gardinshoppen

Gardinshoppen.no ble opprinnelig opprettet i Danmark for første gang i 2015 og har siden da levert kvalitet innen gardinger og persienner for nordmenn. Hos Gardinshoppen tilbys det gardiner i alle mulige tekstiler og forskjellige farger som du kan boltre deg i. Gardinshoppen har et mål å være den foretrukne leverandøren av billige gardiner på nett, og for å nå det målet sørger de for høy kvalitet til lavest mulige pris og rabatt dersom de ikke er billigst på gardinene du leter etter.

Alle gardinene hos Gardinshoppen passer for alle på grunn av sine mange kombinasjoner av tekstiler og flotte farger. Og alle gardiner fra Gardinshoppen er tilpasset enhver lommebok. Lav pris, høy kvalitet og rask levering står sentralt hos Gardinshoppen. Du får Norges billigste gardiner hos Gardinshoppen, billigere enn hos nettbutikker og din lokale gardinbutikk men med god kvalitet. Gardinshoppen har prisgaranti, så om du skulle finne rimeligere gardiner andre steder får du 5 % ekstra rabatt fra Gardinshoppen på de gardinene du ser etter.

Best på kvalitet og pris

Hos Gardinshoppen setter de kundene i fokus, og de gir alle kunder 2 års garanti og reklamasjonsrett på alle kjøp hos Gardinshoppen. I tillegg til gode garantier får du god kundeservice hos Gardinshoppen. Om du skulle ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt med kundeservice hos Gardinshoppen.

Få gratis tekstilprøver

Det kan bli problematisk om du skal velge tekstiler og farger uten å se det live eller prøve de mot dine egne farger og tekstiler. Derfor tilbyr Gardinshoppen gratis tekstilprøver du kan få hjem til deg, så slipper du å være usikker når du skal velge hvilken tekstil gardinene dine skal være i. For det er ikke enkelt å velge tekstiler og farger når du ser de på en dataskjerm. Gardinshoppen er serviceinnstilt og ønsker at du skal bli mest mulig fornøyd. Da kan du sitte hjemme i ro og mak og se gjennom alle de flotte tekstilene og fargekombinasjonene Gardinshoppen har å tilby.

Gode råd om gardintyper

Rullegardiner er perfekt for deg som ønsker enkel, fleksibel og funksjonell gardin. Mørklegginsrullegardinen gir god lystetthet, og passer perfekt til soverommet. En rullegardin kan være det som skal til for å øke søvnkvaliteten. Rullegardiner kan være helt mørke eller med farger. Her er det lov å leke seg med ulike farger og mønster. Med en rullegardin er det lov å eksperimentere med mønster og farger.

Panelgardiner er gardintyper som er moderne og stilrene. Panelgardiner kan være transparent materiale, det vil si at den er noe gjennomsiktig. Naturlig struktur på panelgardiner har blitt populært i moderne boliger. Vinduene kan få en bekledning av mange flotte mønstre og farger, og det gir kontrast og dybde i hjemmet. Velg mellom panelgardiner som er ensfarget, mønstret eller som skal brukes for mørklegging. 

Gardiner du finner hos Gardinshoppen kan være ensfarget, for mørklegging eller mønstret. Med Gardinshoppen får du gardiner spesialsydd til dine vinduer, både størrelse, fargekombinasjoner og tekstiler. Det er enkelt å finne sin favoritt hos Gardinshoppen, og skulle du trenge det er det bare å be om en gratis tekstilprøve slik at det blir lettere å se hvordan tekstilen og fargene er i virkeligheten. Du får til og med muligheten til å velge mellom kovser, rynkebånd, stoffoppheng. Du kan også velge å få med gardinstang om det er behov for det.

Hva koster frakten hos Gardinshoppen?

Frakten på kjøp gjennom Gardinshoppen varierer så sjekk fraktpris i kassen eller gjennom Gardinshoppen sin nettbutikk.

Hos Gardinshoppen har de en fast fraktkostnad på 195 kr. Denne fraktprisen er fast, så du kan fylle handlekurven med så mange produkter du ønsker uten at det koster ekstra i frakt.

Hvordan kontakter du Gardinshoppen kundeservice?

Har du behov for å komme i kontakt med Gardinshoppen kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe Gardinshoppen på telefon 23 96 51 61 . Her hjelper de deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Gardinshoppen på email til info@gardinshoppen.dk

Rabattkode fra Gardinshoppen

Selv om Gardinshoppen tilbyr svært gode priser dukker det fra tid til annen opp rabattkoder hos Gardinshoppen som gir ytterligere rabatt. En Gardinshoppen rabattkode gir deg muligheten til å spare ekstra mye penger neste gang du kjøper gardiner fra Gardinshoppen. Det er derfor lurt å sjekke innom Varejakten for rabattkoder hos Gardinshoppen. Gardinshoppen tilbyr alt av gardiner som rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, persienner, panelgardiner, lamellgardiner i sin nettbutikk. Du har med andre ord alt av billige gardiner på nett, og med sin prisgaranti får du ytterligere 5 % rabatt om du skulle finne billigere gardiner i andre nettbutikker. Du får alt innen gardiner og persienner i alle forskjellige farger og kvalitetsrike tekstiler til ditt hjem. Og med sin interesse for boliginnredning vil du alltid finne siste nytt hos Gardinshoppen.

Rabattkode hos Gardinshoppen

Er du på jakt etter aktiv Gardinshoppen kampanjekode for mars 2020? Du har da kommet på rett plass! Her hjelper vi deg å finne gyldige Gardinshoppen tilbudskoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å lete etter aktive kampanjekoder daglig. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Kampanjekoder gir ekstra gode rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du en kampanjekode er det lurt å innløse denne så snart som mulig. Koder kan gi gratis levering, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er enkelt og du kan finne fremgangsmåte på denne siden.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter