Kolonial rabattkode april 2020

Gyldig Kolonial rabattkode for april 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en Kolonial rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Kolonial rabattkode.
  2. Gå til Kolonial.no.
  3. Når du er i kassen trykker du på "Jeg har kampanjekode".
  4. I dette feltet limer du inn din kampanjekode.
  5. Trykk "Ok" for å aktivere.
  6. Husk å se at du har fått rabattene trukket fra.
  7. Gratulerer, du har nå spart penger med en gyldig Kolonial kampanjekode.
Aktiver rabattkode

Om Kolonial

Kolonial er en av Norges største matbutikk på nett. Du finner alt av mat- og dagligvarer på Kolonial som du gjør på andre fysiske butikker. Kolonial har levering hver eneste dag, hele dagen, og du får beskjed før de kommer slik at du slipper å vente på din levering.

Hjemlevering fra Norges største matbutikk

Handler du før kl. 23.59 får du varene levert dagen etter. Du får beskjed før levering, slik at du slipper å vente. Er du ny kunde får du gratis levering i 3 måneder.

Over 6000 varer

Kolonial har over 6000 varer i sin butikk, og du har alltid tilgjengelig matbutikk rett i lomma. Kolonial har i tillegg til et enormt utvalg også ordentlig lave priser på sine matvarer, og kan ofte være billigere enn vanlig matbutikk.

Hva koster frakten hos Kolonial?

Frakten på ordre hos Kolonial varierer så sjekk fraktpris i kassen eller på Kolonial sin nettside.

Hvordan kontakter du Kolonial kundeservice?

Trenger du å kontakte Kolonial kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 22 10 21 20. Her hjelper de deg med henvendelser du har. Du kan også ta kontakt med Kolonial på e-post til hei@kolonial.no

Gratis levering i 3 måneder

Er du ny kunde hos Kolonial.no får du hele 3 måneder med gratis frakt alle dager. Registrer deg i dag og få gratis frakt fra og med i dag.

Rabattkode hos Kolonial

Er du på jakt etter aktiv Kolonial kampanjekode for mars 2020? Da har du kommet til riktig plass! Vi på Varejakten hjelper deg å finne gyldige Kolonial koder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte kun finner på rabattkodesider, og de er ofte gyldige i en viss periode. Ser du en kampanjekode kan det være lurt å innløse denne så fort som mulig. Kampanjekoder kan gi gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du finner ut på Varejakten.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter