TrueStory rabattkode juni 2020

Gyldig TrueStory rabattkode for juni 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en TrueStory rabattkode?

  1. Kopier en Truestory rabattkode.
  2. Boltre deg i deres innhold av opplevelser og plukk ut dine ønskede opplevelser.
  3. Velg å kjøpe som gave eller kjøpe opplevelsen selv.
  4. I kassen klikker du på "Jeg har billettnummer eller rabattkode".
  5. Lim inn din kode du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  8. Vipps, nå har du nettopp aktivert rabattkode fra Truestory og fått rabatter. Penger spart, og god fornøyelse.
Aktiver rabattkode

Om TrueStory

Om du vil oppleve noe i Norge eller gi opplevelser i gave er TrueStory et perfekt å se etter slike attraksjoner. TrueStory samler aktiviteter og opplevelser for alle i alle aldre og situasjoner. Zipline i Holmenkollen, kjøre Lamborghini Gallardo, ølsmaking, skydiving, Escape Room og tusenvis av andre opplevelser finner du på TrueStory. Aktiviteter for barn eller opplevelser for voksne - sjekk TrueStory for inspirasjon!

Med TrueStory er det enkelt å finne den perfekte gaven til både han og henne, og det er utallige muligheter til å finne opplevelser som passer deg og andre. Opplevelsene eller aktivitetene kan være både i Lofoten og i Oslo, alt etter hva du eller dine kjære ønsker å oppleve. Hos TrueStory kan du kjøpe Opplevelsesgavekort, som er et fysisk gavekort som blir trykket fra TrueStory sitt eget trykkeri. Dermed kan du fysisk gi et gavekort på en opplevelse.

Aktiviteter i Oslo er svært populære, og kan innebære å ta zipline fra Holmenkollen med hele 361 meter zipline. Eller City Walk med gåtur gjennom innholdsrike Oslo med Akershus Festning og Operaen. Det er mange muligheter i Norges hovedstad - her er det mange opplevelser og aktiviteter alle kan gjennomføre.

Norge har mye å by på, og Lofoten er en absolutt vinner blant opplevelser man bør få med seg. Midnattsolsafari, Nordlyssafari og Spekkhoggersafari er noe en virkelig bør få med seg - og du finner alle opplevelsene hos TrueStory!

Hva koster frakten hos TrueStory?

Frakten på ordre gjennom TrueStory varierer så sjekk prisen for frakt i kassen eller gjennom TrueStory sin nettbutikk.

Hvordan kontakter du TrueStory kundeservice?

Ønsker du å kontakte TrueStory kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 219 84 070 . De gjør alt de kan for å bistå deg med spørsmål du har.

Rabattkode hos TrueStory

Leter du etter gyldig TrueStory kampanjekode for mai 2020? Du har da kommet på riktig sted! Varejakten hjelper deg å finne gyldige TrueStory koder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte aktive tilbudskoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en viss periode. Finner du en kode gjør du lurt i å innløse denne så raskt som mulig. Kampanjekoder kan gi fri frakt, ekstra rabatter eller gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du finner ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter