Rosti-Mepal rabattkode oktober 2020

Gyldig Rosti-Mepal rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Hvordan aktivere en Rosti-Mepal rabattkode?

  1. Kopier en gyldig Rosti-Mepal rabattkode.
  2. Fullfør handelen ved å gå til handlekurven og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn rabattkoden i feltet for rabattkoder for å aktivere rabattkoden.
  4. Husk å sjekke at du har brukt opp rabattkoden og at rabattkoden er gyldig.
  5. Med det har du aktivert en gyldig Rosti-Mepal rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Om Rosti-Mepal

I 1944 ble Rosti-Mepal grunnlagt av de to vennene Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen, og navnet er sammensatt av disse to navnene (RoSti). Det var først og fremst grossistvirksomhet innen utstyr til hjemmer som var i fokus. Allerede i 1954 kom den kjente rørebollen på markedet, Margrethe-bollen, og denne ble utvidet til en rekke størrelser og farger. I dag anses Margrethe-bollen som et dansk designikon. Margrethe-bollen blir avbildet på frimerker og det solgt over 40 millioner Margrethe-boller over hele verden. ruk en Rosti Mepal rabattkode og få ekstra rabatter når du handler hos Rosti-Mepal.

Suksessen til Rosti-Mepal har vært enestående. Deres forkjærlighet for kvalitet i produktene har gjort Rosti-Mepal til verdensledende i produksjon av kjøkkenprodukter og kjøkkenboller. Rosti-Mepal har produsert kjøkkenprodukter siden 1950-tallet, og det i seg selv viser at Rosti-Mepal er godt likt av alle sine kunder gjennom tidene. Produksjonen foregår i dag i største parten i Nederland, hvor det er fokus på materialer, kvalitet, sikkerhet og ytelse. Hybriden av nederlandsk og skandinavisk design tiltrekker seg mange forskjellige mennesker, og designet er universelt og elsket verden over.

Kjøkkenprodukter av høy kvalitet

Hos Rosti-Mepal finnes alt fra produkter for lagring, forberedning, servering, lunsjbokser og bestikk. Funksjonelle oppbevaringsbokser av plastikk i alle former og størrelser. Ulike farger gjør at de passer alle typer kjøkken og gjør kjøkkenet ditt velorganisert. Rosti Mepal Cirqula og Rosti Mepal Modula er populære oppbevaringsbokser fra Rosti-Mepal. Du får også Rosti-Mepal Stora-bokser som egner seg til oppbevaring i fryseren. Perfekt for ost og fryste grønnsaker.

Forberede et måltid med Rosti-Mepal

Det finnes et bredt utvalg av produkter til forberedning av måltid hos Rosti Mepal, og det mest kjente symbolet er naturligvis Margrethe bollen fra Rosti-Mepal. Den har vært på markedet i over 60 år og brukes verden over. Den ikoniske Margrethe-bollen symboliserer kvalitet og etterspørsel blant kundene i flere generasjoner. Den fås som hvit, blå, rosa, rød, svart, grå - ja, omtrent alle farger en kunne tenke seg. Den kommer også i ulike størrelser, fra 150 ml og helt opp til 4,0 liter. Den er lett å rengjøre og har en anti-gli ring som gjør at den står der den skal være på benken uten å skli rundt. Denne er svært god å ha når en mikser ingrediensene.

Servere måltid

Med en stilfull kolleksjon av ulike serveringboller kan Rosti-Mepal friste med Cirqula bollen og Volumia bollen, som begge passer perfekt til å servere snacks, desserter eller salater. Former og størrelser kan tilpasses og velges etter behov og ønske. Du kan til og med velge farger. Rosti-Mepal har også perfekt utstyr for alle som skal ut å campe eller ha piknik i parken. Egg-kopp ig skje er et slikt produkt som gjør det litt enklere å ha med på piknik.

Rosti-Mepal frakt

Kjøp over 499 kr leveres fraktfritt hos Rosti-Mepal. Er bestillingen under 499 kr koster frakten 59 kr. Rosti-Mepal leverer varene du har bestilit mellom 3-5 dager.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du Rosti-Mepal kundeservice?

Har du behov for bistand, og kunne derfor trengt å prate med Rosti-Mepal kundeservice? Det kan enkelt la seg gjøre på deres hjemmeside. Der vil de hjelpe deg. Du kan få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos Rosti-Mepal

Vil du spare penger og ser etter Rosti-Mepal kupongkode for oktober? Du har da kommet til riktig plass! Her finner du alltids nye og gyldige Rosti-Mepal tilbudskoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å finne aktive kampanjekoder daglig. Det betyr spart tid samtidig som det spares penger. Kampanjekoder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, og ofte er de gyldige i en viss periode. Har du omsider kommet over en ny Rosti-Mepal kupongkode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan fra tid til annen bety fri levering, ekstra rabatter eller produkt på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du finner ut på denne siden.