Skolesekker.no rabattkode oktober 2019

Finn din gyldige Skolesekker.no rabattkode i oktober 2019.

Besøk nettside

Ubekreftet sluttdato

Halv pris på utvalgte skolesekker

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Fri frakt

Gyldig kampanje

Siste rabattkoder fra lignende butikker

Ubekreftet sluttdato

10% rabatt

Gyldig kampanje

Ubekreftet sluttdato

Vinn 500 kr til bøker

Gyldig kampanje

Disse rabattkodene har utløpt

BLACK WEEK - 20% rabatt

Utløpte 25. november 2018

Om Skolesekker.no

Skolesekker.no er butikken for deg som leter etter skolesekker og ransel til alle formål. Hos Skolesekker finner du skolesekker for barn, ungdom og studenter. Skolesekker.no kan tilby høy kvalitet og gode bæreegenskaper, slik at du får en riktig og god ergonomisk opplevelse. Skolesekker.no ble startet i 1984 og har siden da opparbeidet seg god kunnskap om produktene og inkludert et bredt sortiment for alle kunder. Alle skolesekkene er til gode priser og Skolesekker.no kan tilby kort leveringstid på lagervarer.

Skolesekker.no har skolesekker, ransel, barnehagesekker, gymbag, gympose og tilbehør. Alt du trenger til skolestart på et og samme sted til beste pris. Skolesekker lagerfører Beckmann skolesekk, Satch Air, Ergobag, Björn Borg og annet utstyr til skole og barnehage.

Beckmann skolesekk tilbud

Hos Skolesekker får du stadig tilbud på Beckmann skolesekk. Du finner Beckmann Sport Junior i blå, turkis og lilla. Disse Beckmann Skolesekker passer for barn fra 3. til 5. klasse. Skolesekker.no har også Beckmann Skinnsekk, som rommer opp til 30 liter. Beckmann Skinnsekk er den klassiske skinnsekken og fås i svart og naturlig farge.

Skolesekker frakt

Hos Skolesekker.no får du fri frakt ved kjøp av skolesekker for over 300 kr. Frakten for varer under 300 kr koster 99 kr og sendes med Posten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden