Slikkepott rabattkode januar 2021

Gyldig Slikkepott rabattkode for januar 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Slikkepott rabattkode?

 1. Kopier en Slikkepott rabattkode.
 2. Plukk ut dine produkter fra deres nettbutikk.
 3. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på "Kasse".
 4. Rett over dine produkter i handlevognen klikker du på "+ Rabattkode".
 5. Lim inn din rabattkode du kopierte tidligere og klikk "Legg til".
 6. Sjekk at du har oppnådd rabatt med kupongkoden.
 7. Med det har du aktivert en Slikkepott rabattkode.
Aktiver rabattkode

Spinn hjul og vinn rabatter

Slikkepott har et eget hjul du kan spinne på for å vinne rabatter i deres nettbutikk. Når du spinner hjulet kan du vinne opptil 30% rabatt på valgfri ordre. Spinn hjulet og se om du kan bruke rabatter som rabattkode du også! Når du spinner hjulet bruker du e-posten din. Dermed får du også eksklusive rabattkoder og nyheter rett til din innboks.

Gjør kupp på bakeprodukter og redskaper

Bakerglede er noe alle skal kunne oppnå, uavhengig av lommeboka. I deres nettbutikk finner du alltid supre salg, med rabatter helt opp mot 90% på utvalgte produkter. Du trenger faktisk ikke alltid en egen Slikkepott rabattkode for å få de beste rabattene. Sjekk alltid salgene på deres nettside, så kan du spare mye penger. Husk at produktene og utvalget på salgsidene varierer hele tiden, så vær rask med å sikre deg dine bakeredskaper før de blir revet bort fra "hyllen".

Bakeprodukter tilpasset deg

Baker du brød? Eller er du mer en Cupcake-fan? Når du går inn på "Velg hva du skal lage" på Slikkepott får du produkter tilpasset det du elsker å bake. Her finner du varer tilpasset akkurat dine bakepreferanser, enten det er brød, cupcakes, kaker, pai, makroner, smultringer og mye mer. Under kan du finne noen bakerverk du finner redskaper og tilbehør til:

 • Brød
 • Cake pops
 • Cupcakes
 • Donuts
 • Pai
 • Iskrem
 • Kake
 • Konfekt
 • Makroner

Om Slikkepott

Slikkepott tilbyr et komplett produktutvalg for hobbybakere og bakeglade. Du finner merker som Wilton, Cake Boss, Cacas, FunCakes og mange flere. Hvis du bruker en rabattkode kan du få ekstra gode rabatter og tilbud neste gang du handler bakeutstyr fra deres butikk. Du får åpent kjøp i hele 30 dager. Du finner over 3500 produkter innen baking i nettbutikken, og de prøver hele tiden å utvide sortimentet slik at du kan få den beste opplevelsen i Slikkepott sin nettbutikk.

Stort utvalg for deg som elsker å bake

Slikkepott er stedet for deg som elsker å bake og finner glede i bakeverk. På deres nettsider finner du over 3500 redskaper for å lage deilige bakverk. I deres nettbutikk er det produkter for både store og små, slik at hele familien kan ta del i bakeopplevelser.  Bakerglede står i fokus i deres sortiment! Opplevelse og kreativitet setter grenser når det gjelder bakeglede og bakverk. Spiselig dekor, glitter og pynt finner du også i sortimentet til Slikkepott.no. 

Alltid et salg for bakeglade

Du kan alltids spare noen kroner ved å se i tilbudskroken i nettbutikken. Her finner du tilbud og salg, selv uten en Slikkepott rabattkode om du ikke har det. Du finner produkter som er satt ned opptil 90%, så her kan du gjøre noen skikkelige gode kupp. Men vær rask - utvalget her endres daglig, og produktene pleier å gå raskt når de er på salg. 

Mange grunner til å shoppe hos Slikkepott

For alle som er bakeglade er dettestedet, og med over 3500 ulike produkter finner du alltid noe som passer deg. Det er også andre grunner til å like deres nettbutikk, og noen av våre favoritter er:
 • Alltid gratis frakt på ordre over 1000 kr.
 • Alle lagervarer leveres raskt, og ofte mellom 1-3 dager.
 • Alltid åpent kjøp i 30 dager.
 • 100% norsk nettbutikk.
 • Trygg og sikker betaling.

Baking tilpasset anledning

Du finner også bakeredskaper og tilbehør tilpasset hvilken anledning du skal bake for. En fargerik 17. mai kake i flaggets farger, konfirmasjonskake til den stolte konfirmanten, bryllup for de unge, Halloween og mye mer. Dersom du skal bake til viktige anledninger er det lurt å ha riktig og det beste bakeustyret og tilbehøret for å bli festdagens midtpunkt når det gjelder den kulinariske bakeverket. Du finner alt av det beste utstyret til den beste prisen i nettbutikken til Slikkepott.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Slikkepott?

Slikkepott tilbyr gratis levering om du bestiller for dyrere pris enn 1000 kr. Er kjøpesummen på dyrere enn 1000 kr kr slipper du frakten og sparer noen kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster over fri frakt terskelen beregnes fraktprisen i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal være lurt å kjøpe for over 1000 kr kr så du slipper å bruke noen ekstra kroner på fraktkostnaden .

Du får alltid fri frakt ved kjøp for 1000 kr eller mer fra nettbutikken til Slikkepott. Alle varene leveres raskt, og normal leveringstid er mellom 1-3 dager.

Hvordan returnerer du varer til Slikkepott?

Du har 30 dagers åpent kjøp hos Slikkepott. Kontakt kundeservice og opplys om at du vil benytte deg av angreretten. For å benytte deg av angreretten fyller du ut angreskjemaet som ligger vedlagt e-posten du fikk med ordrebekreftelsen.

Hvordan kontakter du Slikkepott kundeservice?

Ønsker du hjelp og trenger å komme i kontakt med Slikkepott kundeservice? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ringe kundeservice på telefonnummeret 40 19 99 42 . De gjør alt de kan for å bistå deg med alle henvendelser du har. Det er muligheter for og også ta kontakt med Slikkepott per email til knut@slikkepott.no

Rabattkode hos Slikkepott

Trenger du etter Slikkepott kode for januar 2021? Da slipper du å lete lenger, du har nemlig kommet på riktig plass! På denne nettsiden finner du nye og aktive Slikkepott koder. Daglig oppdateres kodene her på Varejakten slik at du slipper å lete etter gyldige tilbudskoder hver dag. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Rabattkoder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en viss periode. Fant du omsider en oppdatert og gyldig Slikkepott rabattkode gjør du lurt i å innløse denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at tilbudskoder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatter eller gave på kjøpet. Det å aktivere kampanjekode er lett og du kan finne fremgangsmåte på hvordan du aktiverer her.