Tanum rabattkode mai 2021

Gyldig Tanum rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Tanum rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Tanum rabattkode.
 2. Se gjennom deres store utvalg på bøker på nett og velg dine bøker.
 3. Klikk på symbolet for handlekurven øverst til høyre.
 4. Klikk på "Har du fått en rabattkode kan du legge den inn her".
 5. Lim inn rabattkoden og klikk "Aktiver" for å aktivere koden.
 6. Dobbeltsjekk at du har aktivert rabattkoden og fått rabatt.
 7. Sånn! Da har du oppnådd rabatt med en rabattkode fra Tanum. Enkelt, raskt og penger spart med en enkel kode.
Aktiver rabattkode

Rabattkode fra Tanum

Du kan spare mye penger på å bruke en Tanum rabattkode neste gang du handler bøker på nett.  Rabattkodene du finner her på Varejakten er alltid oppdatert og gir deg ekstra rabatter på ellers lave priser hos Tanum. Det er enkelt og raskt å bruke en rabattkode i deres nettbokhandel. Les mer om hvordan du kan bruke en rabattkode fra Tanum.

Om Tanum

Tanum er Norges ledende bokhandel og har historie helt tilbake til 1832. I dag er de en del av Cappelen Damm AS, og tilbyr alt av verdens bøker i alle sjangre og kategorier. Det finnes i dag 16 butikker av Tanum rundt om i Norge og er på nett en av Norges aller største nettbokhandlere. Det er i dag utstrakt bruk av bøker i den norske befolkningen, og statistikk viser at vi fortsatt foretrekker fysiske bøker fremfor e-bøker. Bruk en Tanum rabattkode for å få ytterlige rabatter ved neste handel. Deres nettbokhandel har alt av skjønnlitteratur og hobbybøker til fagpensum og lydbøker.

Hvorfor vi liker Tanum

Det er flere grunner til å like Tanum, og den aller største grunnen er deres enorme utvalg av bøker på nett. De har ofte rabatter og kampanjer som passer sesongen og populære sjangre og forfattere. Se etter en gyldig Tanum rabattkode for enda lavere priser og gode kampanjer. Her er noen av grunnene til å velge Tanum:
 • Rabatter og kampanjer tilpasset sesong og populære titler.
 • Fri frakt når du handler for 299 kr eller mer.
 • Betal med Vipps, noe som gjør handelen raskere.
 • 14 dager åpent kjøp med full returrett.

Tanum bokhandel

Tanum bokhandel ble først etablert på Karl Johan i Oslo, og er i dag deres hovedbutikk i Norge. Det finnes Tanum bokhandel på Byporten, Bryn, Bogstadveien, Nordre Gate i Trondheim og på Gardermoen flyplass. Tanum har bøker for alle i alle aldre, enten du er student i søken etter pensumbøker eller bare skal ha noen krimbøker å kose deg med. Folk flest foretrekker fortsatt bøker fremfor digitale bøker. Over 90 % av hele den norske befolkningen leste minst en bok i året som var, og 30 % av oss kjøper fysiske bøker fremfor e-bøker. Bøker har ikke gått av moten, ikke for eldre og ikke for yngre.

Billige pensumbøker på nett

Tanum er studentenes venn, både når det gjelder utvalg av pensumbøker og tilbud studenter får hos Tanum bokhandel. Hos Tanum får du billige sykepleiebøker, billige jusbøker, billige lærerbøker og mange andre fag og emner til beste pris. Tanum gir til og med 20 % rabatt på alle pensumbøker til deg som blir Student-Venn. Fra tid til annen kan du også vinne alle pensumbøkene du har bestilt hos Tanum. Det er lett å søke etter de pensumbøkene du leter etter. Du kan søke etter forfatter, tittel eller bruke språk som søkeord og verktøy. Få rabatt på pensumbøker ved bruk av Tanum rabattkode neste gang du handler.

Rabatt på skjønnlitteratur

Du kan finne absolutt alt av kategorier innen skjønnlitteraturen. Finn bøker av Lucinda Riley, Jojo Moyes, Lars Saabye Christensen og mange andre forfattere på tilbud. Eller hva med litt thriller og krim? Jo Nesbø, Camilla Läckberg og Pierre Lemaitre er nok kjente forfatternavn innad i krimsjangeren. Visste du at Maja Lunde og Jo Nesbø var bestselgende forfattere i 2017? Maja Lunde med pocketboken "Bienes historie" kommer på førsteplass over mest solgte pocketbok i 2017. Og Jo Nesbø sin "Tørst" var den mest solgte hardback boken i 2017.

Billige e-bøker til lesebrett, smarttelefon og nettbrett

Selv om de fleste av oss liker en fysisk bok, er det ingen tvil at e-bøker er blitt svært populære og ser ut til å være en stigende trend. En e-bok kan brukes på lesebrett, nettbrett og smartmobil, og er i utgangspunktet akkurat det samme som fysiske bøker bare på en digital plattform. Hos Tanum får du et bredt utvalg av e-bøker til dit lesebrett, nettbrett og mobil til svært lave priser. Nå får du alle de populære bøkene som e-bok, og kan leses på områder hvor det er lite lys tilgjengelig.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Tanum?

Tanum lar deg få helt gratis levering om du kjøper varer for mer enn 299 kr. Er kjøpesummen på dyrere enn 299 kr kr slipper du frakten og sparer penger på ditt kjøp. For frakt som koster over minimum kjøpesum for fri frakt beregnes frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal være lurt å handle for over 299 kr kr så du sparer noen kroner på frakten du kan bruke andre steder.

Handler du for mer enn 299 kr hos Tanum sendes alt gratis og fraktfritt. For frakt på alle ordre under 299 kr er satsen 39 kr. Alle studentkunder får gratis frakt i periodene januar til februar og august til september.

Hvordan kontakter du Tanum kundeservice?

Lurer du på noe, og kunne derfor trengt å kontakte kundeservice hos Tanum? Det kan du enkelt gjøre gjennom deres nettside. Der vil de være behjelpelig. Der vil du få informasjon om blant annet levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos Tanum

Står du i kassen og ser etter aktiv Tanum kupongkode for mai? Da har du ankommet riktig sted! Her finner du nye og aktive Tanum rabattkoder. Hver dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive tilbudskoder daglig. Det sparer du tid på, samtidig som det spares penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en viss periode. Fant du en ny Tanum rabattkode er det lurt å bruke denne så fort som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan bety gratis frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du finner fremgangsmåte på denne siden.