Triwa rabattkode oktober 2020

Gyldig Triwa rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Triwa rabattkode?

  1. Kopier en aktiv Triwa rabattkode.
  2. Fullfør handelen ved å gå til kassen og lim inn rabattkoden.
  3. Lim inn rabattkoden i feltet for rabattkoder for å bruke rabattkoden.
  4. Husk å sjekke at du har fått aktivert rabattkoden og at du har fått rabattene.
  5. Med det har du brukt en gyldig Triwa rabattkode og spart penger!
Aktiver rabattkode

Triwa klokke til salgspris

Vil du spare penger på din nye Triwa klokke, bør du sjekke deres outlet. Her finner du blant annet Triwa Nevil til sterkt reduserte priser. Du finner klokker og tilbehør som har opptil 50% avslag, så her lønner det seg å sjekke før du gjennomfører handelen. Se alltid etter en gyldig Triwa rabattkode, så kan du få enda bedre rabatter og spare enda mer.

Om Triwa

Triwa finnes på 25 markeder rundt om i verden og har over 1200 forhandlere og har tre produktgrupper; klokker, solbriller og armbånd. Se etter Triwa rabattkode for gode tilbud og rabatter.

Populære Triwa klokker

Triwa Nevil klokke

Triwa Nevil er Triwas mest populære klokker, og du finner Nevil i mange ulike modeller med ulike fargekombinasjoner, men samme klassiske utseende. Med Nevil får du de klassiske "øyne" i urskiven, hvor den ene viser døgnet i timer og den andre er en minuttviser. De fleste Nevil modeller er vanntette, med unntak av serien som er i acetat.

Triwa Falken

Triwa Falken modellen er en slank serie, med strømlinjeform og som er inspirert av fuglen falken. Alle Falken modeller er lette og er en perfekt hverdagsklokke. I sentrum av denne modellen er det en sekundviser. Triwa Falken kommer i ulike farger. Du finner modeller som Midnight Falken, som er helt sort, Smoky Blak Falken, som er i en gråaktig fargekombinasjon og mange andre modeller og fargekombinasjoner.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Triwa?

Triwa gir deg gratis frakt på alle sine ordrer. Vanlig leveringstid er mellom 1-3 arbeidsdager.

Hvordan returnerer du varer til Triwa?

Ønsker du å bruke angrerett, har du alltid 14 dagers angrerett fra Triwa. For å benytte deg av angreretten må du kontakte Triwa kundeservice før du returnerer produkter. Merk at alle ordrer du vil bruke angreretten må være i original emballasje og være ubrukt.

Hvordan kontakter du Triwa kundeservice?

Trenger du bistand med noe, og kunne derfor trengt å snakke med kundeservice hos Triwa? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ta kontakt med Triwa på email til info@triwa.no Der vil de være behjelpelig. Der vil du få informasjon om angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos Triwa

Står du i kassen og er på jakt etter aktiv Triwa kupongkode for oktober? Du har da funnet rett rabattside! Her finner du til enhver tid oppdaterte og aktive Triwa tilbudskoder. Hver dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne aktive tilbudskoder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som det spares penger. Koder gir rabatt på utvalgte produkter som en ofte ikke finner andre steder, som bare er gyldige i en viss periode. Har du omsider funnet en aktiv Triwa kampanjekode gjør du lurt i å bruke denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan resultere i gratis frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er lett og du kan finne fremgangsmåte på Varejakten.