Triwa rabattkode mars 2020

Gyldig Triwa rabattkode for mars 2020

Besøk nettside

Rabattkoder fra lignende butikker

Utløpte rabattkoder

Om Triwa

Triwa finnes på 25 markeder rundt om i verden og har over 1200 forhandlere og har tre produktgrupper; klokker, solbriller og armbånd. Se etter Triwa rabattkode for gode tilbud og rabatter.

Populære Triwa klokker

Triwa Nevil klokke

Triwa Nevil er Triwas mest populære klokker, og du finner Nevil i mange ulike modeller med ulike fargekombinasjoner, men samme klassiske utseende. Med Nevil får du de klassiske "øyne" i urskiven, hvor den ene viser døgnet i timer og den andre er en minuttviser. De fleste Nevil modeller er vanntette, med unntak av serien som er i acetat.

Triwa Falken

Triwa Falken modellen er en slank serie, med strømlinjeform og som er inspirert av fuglen falken. Alle Falken modeller er lette og er en perfekt hverdagsklokke. I sentrum av denne modellen er det en sekundviser. Triwa Falken kommer i ulike farger. Du finner modeller som Midnight Falken, som er helt sort, Smoky Blak Falken, som er i en gråaktig fargekombinasjon og mange andre modeller og fargekombinasjoner.

Hva koster frakten hos Triwa?

Prisen for frakt på kjøp hos Triwa varierer så sjekk fraktpris i handlekurven eller gjennom Triwa sin nettside.

Triwa gir deg gratis frakt på alle sine ordrer. Vanlig leveringstid er mellom 1-3 arbeidsdager.

Hvordan returnerer du varer til Triwa?

Ønsker du å bruke angrerett, har du alltid 14 dagers angrerett fra Triwa. For å benytte deg av angreretten må du kontakte Triwa kundeservice før du returnerer produkter. Merk at alle ordrer du vil bruke angreretten må være i original emballasje og være ubrukt.

Hvordan kontakter du Triwa kundeservice?

Ønsker du å kontakte Triwa kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Triwa per e-mail til info@triwa.no

Triwa klokke til salgspris

Vil du spare penger på din nye Triwa klokke, bør du sjekke deres outlet. Her finner du blant annet Triwa Nevil til sterkt reduserte priser. Du finner klokker og tilbehør som har opptil 50% avslag, så her lønner det seg å sjekke før du gjennomfører handelen. Se alltid etter en gyldig Triwa rabattkode, så kan du få enda bedre rabatter og spare enda mer.

Rabattkode hos Triwa

Ser du etter aktiv Triwa rabattkode for mars 2020? Da har du kommet på riktig plass! Vi på Varejakten hjelper deg å finne aktive Triwa kampanjekoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å lete etter aktive tilbudskoder hver dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en gitt tid. Finner du en kampanjekode er det lurt å innløse denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan gi deg gratis frakt, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er enkelt og du kan finne ut på Varejakten.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter