TrueStory rabattkode oktober 2020

Gyldig TrueStory rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en TrueStory rabattkode?

  1. Kopier en Truestory rabattkode.
  2. Boltre deg i deres innhold av opplevelser og plukk ut dine ønskede opplevelser.
  3. Velg å kjøpe som gave eller kjøpe opplevelsen selv.
  4. I kassen klikker du på "Jeg har billettnummer eller rabattkode".
  5. Lim inn din kode du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  8. Vipps, nå har du nettopp aktivert rabattkode fra Truestory og fått rabatter. Penger spart, og god fornøyelse.
Aktiver rabattkode

Om TrueStory

Om du vil oppleve noe i Norge eller gi opplevelser i gave er TrueStory et perfekt å se etter slike attraksjoner. TrueStory samler aktiviteter og opplevelser for alle i alle aldre og situasjoner. Zipline i Holmenkollen, kjøre Lamborghini Gallardo, ølsmaking, skydiving, Escape Room og tusenvis av andre opplevelser finner du på TrueStory. Aktiviteter for barn eller opplevelser for voksne - sjekk TrueStory for inspirasjon!

Med TrueStory er det enkelt å finne den perfekte gaven til både han og henne, og det er utallige muligheter til å finne opplevelser som passer deg og andre. Opplevelsene eller aktivitetene kan være både i Lofoten og i Oslo, alt etter hva du eller dine kjære ønsker å oppleve. Hos TrueStory kan du kjøpe Opplevelsesgavekort, som er et fysisk gavekort som blir trykket fra TrueStory sitt eget trykkeri. Dermed kan du fysisk gi et gavekort på en opplevelse.

Aktiviteter i Oslo er svært populære, og kan innebære å ta zipline fra Holmenkollen med hele 361 meter zipline. Eller City Walk med gåtur gjennom innholdsrike Oslo med Akershus Festning og Operaen. Det er mange muligheter i Norges hovedstad - her er det mange opplevelser og aktiviteter alle kan gjennomføre.

Norge har mye å by på, og Lofoten er en absolutt vinner blant opplevelser man bør få med seg. Midnattsolsafari, Nordlyssafari og Spekkhoggersafari er noe en virkelig bør få med seg - og du finner alle opplevelsene hos TrueStory!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du TrueStory kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å kontakte TrueStory kundeservice? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ta kontakt på 219 84 070 . De gjør det de kan for å hjelpe deg med henvendelser du måtte ha. Kundeservice hos TrueStory kan hjelpe deg med blant annet levering, frakt og angrerett.

Rabattkode hos TrueStory

Har du lett på mange rabattsider etter aktiv TrueStory kampanjekode for oktober? Da har du nemlig funnet frem til riktig rabattside! Vi på Varejakten hjelper alle som trenger aktive TrueStory tilbudskoder. Daglig oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Det betyr spart tid samtidig som du sparer penger. Koder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en viss periode. Finner du en oppdatert TrueStory tilbudskode kan det være lurt å innløse denne så snart som mulig. Tilbudskoder kan fra tid til annen bety fri frakt, ekstra rabatter eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er lett og du finner fremgangsmåte på denne siden.