TrueStory rabattkode april 2020

Gyldig TrueStory rabattkode for april 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Rabattkoder fra lignende butikker

Hvordan aktivere en TrueStory rabattkode?

  1. Kopier en Truestory rabattkode.
  2. Boltre deg i deres innhold av opplevelser og plukk ut dine ønskede opplevelser.
  3. Velg å kjøpe som gave eller kjøpe opplevelsen selv.
  4. I kassen klikker du på "Jeg har billettnummer eller rabattkode".
  5. Lim inn din kode du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  8. Vipps, nå har du nettopp aktivert rabattkode fra Truestory og fått rabatter. Penger spart, og god fornøyelse.
Aktiver rabattkode

Om TrueStory

Om du vil oppleve noe i Norge eller gi opplevelser i gave er TrueStory et perfekt å se etter slike attraksjoner. TrueStory samler aktiviteter og opplevelser for alle i alle aldre og situasjoner. Zipline i Holmenkollen, kjøre Lamborghini Gallardo, ølsmaking, skydiving, Escape Room og tusenvis av andre opplevelser finner du på TrueStory. Aktiviteter for barn eller opplevelser for voksne - sjekk TrueStory for inspirasjon!

Med TrueStory er det enkelt å finne den perfekte gaven til både han og henne, og det er utallige muligheter til å finne opplevelser som passer deg og andre. Opplevelsene eller aktivitetene kan være både i Lofoten og i Oslo, alt etter hva du eller dine kjære ønsker å oppleve. Hos TrueStory kan du kjøpe Opplevelsesgavekort, som er et fysisk gavekort som blir trykket fra TrueStory sitt eget trykkeri. Dermed kan du fysisk gi et gavekort på en opplevelse.

Aktiviteter i Oslo er svært populære, og kan innebære å ta zipline fra Holmenkollen med hele 361 meter zipline. Eller City Walk med gåtur gjennom innholdsrike Oslo med Akershus Festning og Operaen. Det er mange muligheter i Norges hovedstad - her er det mange opplevelser og aktiviteter alle kan gjennomføre.

Norge har mye å by på, og Lofoten er en absolutt vinner blant opplevelser man bør få med seg. Midnattsolsafari, Nordlyssafari og Spekkhoggersafari er noe en virkelig bør få med seg - og du finner alle opplevelsene hos TrueStory!

Hva koster frakten hos TrueStory?

Fraktkostnaden på kjøp hos TrueStory varierer så sjekk fraktkostnaden i handlekurven eller gjennom TrueStory sin nettside.

Hvordan kontakter du TrueStory kundeservice?

Har du behov for å kontakte TrueStory kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt på telefon til 219 84 070 . De hjelper deg med henvendelser du har.

Rabattkode hos TrueStory

Jakter du etter gyldig TrueStory rabattkode for mars 2020? Da har du kommet på riktig plass! Vi på Varejakten hjelper deg å finne gyldige TrueStory koder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for aktive tilbudskoder daglig. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, og i tillegg sparer du penger. Koder gjør at du sparer penger som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du funnet en kampanjekode kan det være lurt å aktivere denne innen nærmeste fremtid. Tilbudskoder kan gi deg gratis levering, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter