TrueStory rabattkode mars 2021

Gyldig TrueStory rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en TrueStory rabattkode?

  1. Kopier en Truestory rabattkode.
  2. Boltre deg i deres innhold av opplevelser og plukk ut dine ønskede opplevelser.
  3. Velg å kjøpe som gave eller kjøpe opplevelsen selv.
  4. I kassen klikker du på "Jeg har billettnummer eller rabattkode".
  5. Lim inn din kode du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  8. Vipps, nå har du nettopp aktivert rabattkode fra Truestory og fått rabatter. Penger spart, og god fornøyelse.
Aktiver rabattkode

Om TrueStory

Om du vil oppleve noe i Norge eller gi opplevelser i gave er TrueStory et perfekt å se etter slike attraksjoner. TrueStory samler aktiviteter og opplevelser for alle i alle aldre og situasjoner. Zipline i Holmenkollen, kjøre Lamborghini Gallardo, ølsmaking, skydiving, Escape Room og tusenvis av andre opplevelser finner du på TrueStory. Aktiviteter for barn eller opplevelser for voksne - sjekk TrueStory for inspirasjon!

Med TrueStory er det enkelt å finne den perfekte gaven til både han og henne, og det er utallige muligheter til å finne opplevelser som passer deg og andre. Opplevelsene eller aktivitetene kan være både i Lofoten og i Oslo, alt etter hva du eller dine kjære ønsker å oppleve. Hos TrueStory kan du kjøpe Opplevelsesgavekort, som er et fysisk gavekort som blir trykket fra TrueStory sitt eget trykkeri. Dermed kan du fysisk gi et gavekort på en opplevelse. Aktiviteter i Oslo er svært populære, og kan innebære å ta zipline fra Holmenkollen med hele 361 meter zipline. Eller City Walk med gåtur gjennom innholdsrike Oslo med Akershus Festning og Operaen. Det er mange muligheter i Norges hovedstad - her er det mange opplevelser og aktiviteter alle kan gjennomføre. Norge har mye å by på, og Lofoten er en absolutt vinner blant opplevelser man bør få med seg. Midnattsolsafari, Nordlyssafari og Spekkhoggersafari er noe en virkelig bør få med seg - og du finner alle opplevelsene hos TrueStory!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du TrueStory kundeservice?

Kunne du trengt å kontakte kundeservice hos TrueStory? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ringe kundeservice på 219 84 070 . De er her for å hjelpe deg med spørsmål du har. Kundeservice hos TrueStory kan hjelpe deg med garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos TrueStory

Står du i kassen og er på utkikk etter aktiv TrueStory rabattkode for februar? Da slipper du å jakte lenger, du har nemlig kommet til riktig rabattside! På denne nettsiden kan du spare penger ved å bruke nye TrueStory koder. Hver dag oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne aktive kampanjekoder hver eneste dag. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Koder gir deg ekstra rabatter som en ofte kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du endelig funnet en ny og aktiv TrueStory kupongkode er det lurt å innløse denne så snart som mulig. Det er verdt å tenke på at kampanjekoder kan bety fri levering, ekstra rabatt eller ekstra produkt. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du finner ut på denne siden.