TrueStory rabattkode august 2020

Gyldig TrueStory rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en TrueStory rabattkode?

  1. Kopier en Truestory rabattkode.
  2. Boltre deg i deres innhold av opplevelser og plukk ut dine ønskede opplevelser.
  3. Velg å kjøpe som gave eller kjøpe opplevelsen selv.
  4. I kassen klikker du på "Jeg har billettnummer eller rabattkode".
  5. Lim inn din kode du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  8. Vipps, nå har du nettopp aktivert rabattkode fra Truestory og fått rabatter. Penger spart, og god fornøyelse.
Aktiver rabattkode

Om TrueStory

Om du vil oppleve noe i Norge eller gi opplevelser i gave er TrueStory et perfekt å se etter slike attraksjoner. TrueStory samler aktiviteter og opplevelser for alle i alle aldre og situasjoner. Zipline i Holmenkollen, kjøre Lamborghini Gallardo, ølsmaking, skydiving, Escape Room og tusenvis av andre opplevelser finner du på TrueStory. Aktiviteter for barn eller opplevelser for voksne - sjekk TrueStory for inspirasjon!

Med TrueStory er det enkelt å finne den perfekte gaven til både han og henne, og det er utallige muligheter til å finne opplevelser som passer deg og andre. Opplevelsene eller aktivitetene kan være både i Lofoten og i Oslo, alt etter hva du eller dine kjære ønsker å oppleve. Hos TrueStory kan du kjøpe Opplevelsesgavekort, som er et fysisk gavekort som blir trykket fra TrueStory sitt eget trykkeri. Dermed kan du fysisk gi et gavekort på en opplevelse.

Aktiviteter i Oslo er svært populære, og kan innebære å ta zipline fra Holmenkollen med hele 361 meter zipline. Eller City Walk med gåtur gjennom innholdsrike Oslo med Akershus Festning og Operaen. Det er mange muligheter i Norges hovedstad - her er det mange opplevelser og aktiviteter alle kan gjennomføre.

Norge har mye å by på, og Lofoten er en absolutt vinner blant opplevelser man bør få med seg. Midnattsolsafari, Nordlyssafari og Spekkhoggersafari er noe en virkelig bør få med seg - og du finner alle opplevelsene hos TrueStory!

☎️ Hvordan kontakter du TrueStory kundeservice?

Har du behov for å kontakte TrueStory kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ringe TrueStory på telefon 219 84 070 . Her hjelper de deg med forespørsler du har.

Rabattkode hos TrueStory

Kikker du etter aktiv TrueStory kode for august 2020? Du har da kommet på rett plass! Her på Varejakten gir vi deg aktive TrueStory tilbudskoder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for aktive rabattkoder hver dag. Det sparer du tid på, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du funnet en rabattkode gjør du lurt i å innløse denne så raskt som mulig. Tilbudskoder kan gi deg fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er enkelt og du finner guide på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter