TrueStory rabattkode mai 2021

Gyldig TrueStory rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en TrueStory rabattkode?

  1. Kopier en Truestory rabattkode.
  2. Boltre deg i deres innhold av opplevelser og plukk ut dine ønskede opplevelser.
  3. Velg å kjøpe som gave eller kjøpe opplevelsen selv.
  4. I kassen klikker du på "Jeg har billettnummer eller rabattkode".
  5. Lim inn din kode du kopierte tidligere.
  6. Klikk "Legg til" for å aktivere.
  7. Sjekk at alle rabatter er kommet med.
  8. Vipps, nå har du nettopp aktivert rabattkode fra Truestory og fått rabatter. Penger spart, og god fornøyelse.
Aktiver rabattkode

Om TrueStory

Om du vil oppleve noe i Norge eller gi opplevelser i gave er TrueStory et perfekt å se etter slike attraksjoner. TrueStory samler aktiviteter og opplevelser for alle i alle aldre og situasjoner. Zipline i Holmenkollen, kjøre Lamborghini Gallardo, ølsmaking, skydiving, Escape Room og tusenvis av andre opplevelser finner du på TrueStory. Aktiviteter for barn eller opplevelser for voksne - sjekk TrueStory for inspirasjon!

Med TrueStory er det enkelt å finne den perfekte gaven til både han og henne, og det er utallige muligheter til å finne opplevelser som passer deg og andre. Opplevelsene eller aktivitetene kan være både i Lofoten og i Oslo, alt etter hva du eller dine kjære ønsker å oppleve. Hos TrueStory kan du kjøpe Opplevelsesgavekort, som er et fysisk gavekort som blir trykket fra TrueStory sitt eget trykkeri. Dermed kan du fysisk gi et gavekort på en opplevelse. Aktiviteter i Oslo er svært populære, og kan innebære å ta zipline fra Holmenkollen med hele 361 meter zipline. Eller City Walk med gåtur gjennom innholdsrike Oslo med Akershus Festning og Operaen. Det er mange muligheter i Norges hovedstad - her er det mange opplevelser og aktiviteter alle kan gjennomføre. Norge har mye å by på, og Lofoten er en absolutt vinner blant opplevelser man bør få med seg. Midnattsolsafari, Nordlyssafari og Spekkhoggersafari er noe en virkelig bør få med seg - og du finner alle opplevelsene hos TrueStory!

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hvordan kontakter du TrueStory kundeservice?

Har du behov for å kontakte kundeservice hos TrueStory? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ringe kundeservice på telefon 219 84 070 . De hjelper deg med spørsmål du har. TrueStory kundeservice hjelper deg med frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos TrueStory

Har du sett på mange rabattkodesider etter gyldig TrueStory rabattkode for april 2021? Da trenger du ikke lete lenger, du har funnet frem til riktig rabattkodeside! Vi hjelper deg å finne oppdaterte og gyldige TrueStory tilbudskoder. Hver dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for aktive koder daglig. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Fant du en gyldig TrueStory tilbudskode er det lurt å aktivere denne så snart som mulig. Husk at kampanjekoder kan fra tid til annen gi deg kostnadsfri frakt, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere rabattkode er lett og du kan finne guide på denne siden.