Villakids rabattkode august 2020

Gyldig Villakids rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Flere rabattkoder

Gyldig til søndag, 27. september 2020

#stayathome

Se flere Pinkorblue rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en Villakids rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Villakids rabattkode.
 2. Når du har plukket ut dine produkter og klar for å gjennomføre kjøpet, går du til kassen.
 3. Trykk på "Har du en rabattkode?" rett over total sum.
 4. I feltet limer du inn koden din.
 5. Trykk på "Legg til" for å aktivere koden.
 6. Husk å dobbeltsjekke at du har fått alle rabatter.
 7. Voila, du har nå spart penger med en gyldig Villakids rabattkode.
Aktiver rabattkode

Om Villakids

Villakids er en norsk nettbutikk som startet opp i 2018, og deres sortiment er barneinteriør, barnemøbler, utstyr, leker og klær for baby og barn. Barndomsmagi er deres stikkord, og de plukker nøye ut produktene de har i sin nettbutikk. Husk å se etter en gyldig Villakids rabattkode neste gang du handler interiør og leker til barn på nett.

Kjente merkevarer til lave priser

Villakids lagerfører mange kjente merkevarer innen baby- og barnsjangeren, og du finner blant annet produkter fra:

 • Cam Cam Copenhagen
 • Thats Mine
 • Sebra
 • Cotton & Sweets
 • Kids Concept

🚚 Hva koster frakten hos Villakids?

Villakids gir deg fast frakt på 89 kr på alle kjøp. Alle ordrer sendes med Bring, og normal leveringstid er innen 2 - 5 virkedager.

🔙 Hvordan returnerer du varer til Villakids?

Du har alltid 14 dagers angrerett på ditt kjøp hos Villakids. For å starte en retur må du kontakte deres kundeservice og avtale retur. Send e-post eller ta kontakt gjennom kontaktskjemaet deres på deres nettsider før en retur.

☎️ Hvordan kontakter du Villakids kundeservice?

Trenger du å komme i kontakt med Villakids kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med Villakids på e-mail til kundeservice@villakids.no

Gjør kupp med salgsvarer

Vær lur og spar penger på produktene hos Villakids ved å sjekke salgskategorien. Her finner du alt til baby og barn til nedsatte priser. Sortimentet her endres, så vær rask med å sikre deg dine produkter til kraftige reduserte priser. Husk at du alltid har fast frakt på 89 kr, så du kan trygt fylle opp handlekurven med produkter fra deres nettbutikk.

Rabattkode hos Villakids

Ser du etter aktiv Villakids rabattkode for august 2020? Da er du kommet til rett plass! Her hjelper vi deg å finne aktive Villakids kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du slipper å lete etter gyldige kampanjekoder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gjør at du sparer penger som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du funnet en rabattkode gjør du lurt i å aktivere denne så snart som mulig. Kampanjekoder kan gi deg fri frakt, rabatter på utvalgte produkter eller gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du finner guide på hvordan du aktiverer her.

Populære butikker

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter