Villakids rabattkode oktober 2020

Gyldig Villakids rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en Villakids rabattkode?

 1. Kopier en gyldig Villakids rabattkode.
 2. Når du har plukket ut dine produkter og klar for å gjennomføre kjøpet, går du til kassen.
 3. Trykk på "Har du en rabattkode?" rett over total sum.
 4. I feltet limer du inn koden din.
 5. Trykk på "Legg til" for å aktivere koden.
 6. Husk å dobbeltsjekke at du har fått alle rabatter.
 7. Voila, du har nå spart penger med en gyldig Villakids rabattkode.
Aktiver rabattkode

Gjør kupp med salgsvarer

Vær lur og spar penger på produktene hos Villakids ved å sjekke salgskategorien. Her finner du alt til baby og barn til nedsatte priser. Sortimentet her endres, så vær rask med å sikre deg dine produkter til kraftige reduserte priser. Husk at du alltid har fast frakt på 89 kr, så du kan trygt fylle opp handlekurven med produkter fra deres nettbutikk.

Om Villakids

Villakids er en norsk nettbutikk som startet opp i 2018, og deres sortiment er barneinteriør, barnemøbler, utstyr, leker og klær for baby og barn. Barndomsmagi er deres stikkord, og de plukker nøye ut produktene de har i sin nettbutikk. Husk å se etter en gyldig Villakids rabattkode neste gang du handler interiør og leker til barn på nett.

Kjente merkevarer til lave priser

Villakids lagerfører mange kjente merkevarer innen baby- og barnsjangeren, og du finner blant annet produkter fra:

 • Cam Cam Copenhagen
 • Thats Mine
 • Sebra
 • Cotton & Sweets
 • Kids Concept

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos Villakids?

Villakids gir deg fast frakt på 89 kr på alle kjøp. Alle ordrer sendes med Bring, og normal leveringstid er innen 2 - 5 virkedager.

Hvordan returnerer du varer til Villakids?

Du har alltid 14 dagers angrerett på ditt kjøp hos Villakids. For å starte en retur må du kontakte deres kundeservice og avtale retur. Send e-post eller ta kontakt gjennom kontaktskjemaet deres på deres nettsider før en retur.

Hvordan kontakter du Villakids kundeservice?

Har du behov for hjelp, og kunne derfor trengt å komme i kontakt med kundeservice hos Villakids? Det kan enkelt og greit la seg gjøre ved å ta kontakt med Villakids på e-mail til kundeservice@villakids.no Der vil de hjelpe deg med det du trenger hjelp til. Villakids kundeservice kan hjelpe deg med blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos Villakids

Om du er i kassen, så kan det hende du ser etter gyldig Villakids rabattkode for oktober? Gode nyheter, du har nemlig ankommet rett rabattside! Her på Varejakten hjelper vi alle som er på utkikk etter Villakids koder. Daglig oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å saumfare nettet for aktive koder hver eneste dag. Med det sparer du tid samtidig som du sparer penger. Rabattkoder gir ekstra gode rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som kun er gyldige i en gitt tid. Fant du endelig en ny og gyldig Villakids rabattkode er det lurt å innløse denne så fort som mulig. Det er verdt å vite at rabattkoder kan bety fri levering, ekstra rabatt eller ekstra vare. Det å aktivere kode er uproblematisk og du kan finne ut på Varejakten.