WhiteAway rabattkode januar 2020

Finn aktiv WhiteAway rabattkode for januar 2020.

Besøk nettside
Det finnes dessverre ingen rabattkoder eller tilbud fra denne butikken

Siste rabattkode fra lignende butikker

Disse rabattkodene har utløpt

Om WhiteAway

WhiteAway har billige hvitevarer på nett. Hurtigprogrammer på vaskemaskin er perfekt for de som har en stressende hverdag, og trenger en vaskemaskin som vasker godt på kort tid. Styre vaskemaskinen med mobiltelefonen? Utvalgte modeller lar deg ta hånd om vasken uansett hvor du måtte befinne deg! Kjente merkenavn som LG, Electrolux, Siemens, Bosch, Samsung og Miele kan du finne hos WhiteAway.

WhiteAway.no har alt av hvitevarer på nett og husholdningsapparater til hjemmet. Vi setter høyere og høyere krav til elektriske apparater vi har i hjemmet. WhiteAway har alt av ny teknologi når det kommer til hvitevarene deres.

Tilbud på vaskemaskin

Når skal velge vaskemaskin er det ufattelig mye forskjellige egenskaper å boltre seg i. Først og fremst er kapasiteten viktig. 3,5-5kg passer en liten husstand med 1-2 personer, mens en Vaskemaskin med kapasitet på 7kg passer bedre for 2 personer med 1 barn. Vaskemaskin med 10-12kg passer bedre store husstander med flere enn 5 personer. Energiforbruket på vaskemaskiner er også viktig å ta i betraktning. En energieffektiv og sikker investering er vaskemaskin med energiklasse A. Frontmatet vaskemaskin har ofte litt større kapasitet enn en toppmatet vaskemaskin.

Tilbud på oppvaskmaskin

Oppvaskmaskiner har forskjellige kapasiteter, og det er lurt å tenke på før en investerer i en oppvaskmaskin. Man bruker kuverter for å måle hvor stor kapasitet en oppvaskmaskin har. 1 kuvert er en person skaper av oppvask etter et måltid. Store familier anbefales å velge en oppvaskmaskin som kan ta mellom 12-14 kuverter, slik at du ikke må sette den i gang så ofte. Oppvaskmaskiner med energiklassen A+++ kan bruke kun 6 liter vann per vask. Og de bruker lite strøm også!

Tilbud på komfyr

Komfyrer kommer i alle priser, størrelser og forskjellige funksjoner. Velg mellom platetopp, keramisktopp og induksjonstopp alt etter hva du ønsker. Trenger du en stor koketopp kan man få opptil 6 kokesoner, og har du liten plass får man komfyrer med 2 kokesoner. Og selvfølgelig de vanlige 4 kokesonene. En del komfyrer har selvrensingsfunksjoner. Det kan være pyrolyse eller katalyse. Pyrolyse bruker opp til 500°C, og ovnsdøren blir låst under prosessen. Etterpå tørker man bare bort asken. Katalyse bruker et dekke, som renser søl og fett, og som brennes bort i løpet av vanlig steking.

Tilbud på kjøleskap

Å velge et godt kjøleskapet er en god investering både med tanke på egenskapene og strømforbruket. Hos WhiteAway finner du alt av kjøleskap på nett til alle prisklasser og merker. Finne det perfekte frittstående-, integrerte-, vin- eller minikjøleskap. Eller velg et kombiskap med fryseboks. Du kan også få fryseboks alene. Eller om du har ekstra plass er en side-by-side et perfekt valg.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden