XLGodis rabattkode juni 2019

Alle gyldige rabattkoder hos XLGodis i juni

Gå til XLGodis
Vilkår
Del
Lagre

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Andre rabattkoder juni 2019

SHOBR

Over 1 uke igjen

2% rabattkode på alt

Se flere Shobr rabattkoder

Utløper 12. oktober

Vilkår
Del
Lagre

Om XLGodis

Hos XLGodis handler du billig godteri på nett. Det er mye penger å spare ved å kjøpe godteri fra XLGodis. Du finner Ahlgrens Bilar i XL Pack, Milky Way Minis og Freia Non Stop, bare for å nevne noe av det enorme utvalget XlGodis har. XlGodis vil bli det foretrukne merket for handel av billig svensk godteri på nett. De tilbyr kvalitetsleverandører innen godteri, snacks og drikke.

XLGodis rabattkode

Sjekk Varejakten for XLGodis rabattkode for å få ytterligere rabatter neste gang du handler godteri hos XLGodis. XLGodis har avtale med Sveriges største grossister innen godteri, og kan derfor tilby godteri til lav pris. Noen av de mest populære kategoriene du finner er Travel Pack, Value Pack, XL Pack, sukkerfritt godteri, laktosefritt godteri, glutenfritt godteri. Dersom det er noe du leter etter som du ikke finner kan du ta kontakt med XLGodis. De vil gjerne vite og de gjør alt for at kundene skal bli fornøyd. Du får til og med kjøpt brett med Coca Cola og Red Bull hos XLGodis. Sjekk innom Varejakten for en XLGodis rabattkode neste gang du handler, så kan du spare penger. Alle varer kjøpt fra XLGodis er toll- og momsfritt.

Billig svensk godteri på nett

XLGodis har alt av svensk godteri på nett, og alt til lave priser.

XLGodis frakt

Alle ordrekjøp sendes fraktfritt fra hovedbutikken i Sverige til grensen, men fra grensen og til Norge kommer frakt i tillegg. Fraktkostnaden baseres på vekten.