XPLORA rabattkode oktober 2020

Gyldig XPLORA rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en XPLORA rabattkode?

  1. Klikk på et av tilbudene til venstre.
  2. Velg ditt abonnement i Xplora sin nettbutikk.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn din gyldige rabattkode fra Xplora og klikk "Bruk rabattkupong".
  4. Sjekk at du har oppnådd rabatt med rabattkoden.
  5. Voila! Slik går du frem for å aktive en gyldig rabattkode fra Xplora.
Aktiver rabattkode

Smartklokke for barn

Xplora har som mål å fremme trygghet for barnet ditt. Barn skal leke, og de trenger det for å finne sin identitet. Da er det flott å kunne gi barna mulighet til det, samtidig som du slipper bekymringer. For barn trenger også trygghet, og det får de gjennom Xplora smartklokke tilpasset for barn. Du kan konfigurere sikre soner, som gjør at du får et varsel dersom barnet ditt forlater denne sonen. Sikre soner kan være skole og hjemmet. Du får med fri bruk i EU med Xplora smartklokke. Alle smartklokkene fra Xplora kommer med PepCall SIM-kort, og du får derfor med Roam Like Home i prisen.

Om XPLORA

Med en Xplora smartklokke tilpasset ditt barn kan du ringe, sende meldinger, se plassering og konfigurere sikre soner. Xplora er designet for barn og fungerer som en smartklokke. Xplora er den første smartklokken for barn i verden som er CE-godkjent. CE-godkjenning gir deg en garanti på et produkt som overholder alle kvalitetskrav nødvendig for produkter i EU og Norge. Xplora bruker aGPS, aktiv WiFi og GSM for nøyaktig posisjon. Xplora smartklokke leveres med norsk språk, support og veiledning. Skjermen er av Gorilla Glass og har IPx4 vannavstøtning, så tåler den lek og moro. Finn Xplora rabattkode og tilbud på Varejakten.

En komplett mobiltelefon for barn

Xplora smartklokke fungerer akkurat som en mobiltelefon. Barnet får mulighet til å ringe og sende push-meldinger med mer. Du slipper bekymringer med innebygget GPS og WiFi. Xplora smartklokke tåler det meste, og har i tillegg vannavstøtende og robust design slik at barnet ditt kan leke uten å bekymre seg for å ødelegge Xplora. Dessuten kan to Xplora smartklokker ringe hverandre dersom begge foreldrene tillater det, og de kan ringes så mye de vil.

Mer enn 350.000 solgte Xplora smartklokker

Verden over er det solgt mer enn 350.000 Xplora smartklokker, og det er en garnti på at dette er en sikker og godt likt smartklokke. Xplora tilbyr god kundeservice om det skulle være noe spørsmål tilnyttet smartklokken eller andre henvendelser.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos XPLORA?

Alle bestillinger på Xplora leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Det tar vanligvis 1-3 virkedager før ordren er på ditt postkontor.

Hvordan returnerer du varer til XPLORA?

Du har 14 dagers angrerett. For å returnere til Xplora gir du beskjed om at du vil benytte deg av angreretten, så hjelper de deg videre med retur.

Hvordan kontakter du XPLORA kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å prate med kundeservice hos XPLORA? Du kan enkelt komme i kontakt ved å ta kontakt med XPLORA på epost til kundeservice@xplora.no De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. XPLORA kundeservice hjelper deg med frakt, levering og angrerett.

Rabattkode hos XPLORA

Ønsker du å spare penger i kassen og ser etter aktiv XPLORA kupongkode for oktober? Da slipper du å kikke lenger, du har nemlig funnet rett nettside! På denne rabattkodesiden kan du spare mye penger med XPLORA rabattkoder. Hver dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige koder daglig. Det betyr spart tid og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som en ofte kun finner på rabattkodesider, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du funnet en oppdatert XPLORA kode er det lurt å bruke denne så snart som mulig. Husk at rabattkoder kan fra tid til annen gi deg fri frakt, ekstra rabatt eller gave på kjøpet. Det å aktivere kode er lett og du finner guide på hvordan du aktiverer her.