XPLORA rabattkode august 2020

Gyldig XPLORA rabattkode for august 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Flere rabattkoder

🏷️ Hvordan aktivere en XPLORA rabattkode?

  1. Klikk på et av tilbudene til venstre.
  2. Velg ditt abonnement i Xplora sin nettbutikk.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn din gyldige rabattkode fra Xplora og klikk "Bruk rabattkupong".
  4. Sjekk at du har oppnådd rabatt med rabattkoden.
  5. Voila! Slik går du frem for å aktive en gyldig rabattkode fra Xplora.
Aktiver rabattkode

Om XPLORA

Med en Xplora smartklokke tilpasset ditt barn kan du ringe, sende meldinger, se plassering og konfigurere sikre soner. Xplora er designet for barn og fungerer som en smartklokke. Xplora er den første smartklokken for barn i verden som er CE-godkjent. CE-godkjenning gir deg en garanti på et produkt som overholder alle kvalitetskrav nødvendig for produkter i EU og Norge. Xplora bruker aGPS, aktiv WiFi og GSM for nøyaktig posisjon. Xplora smartklokke leveres med norsk språk, support og veiledning. Skjermen er av Gorilla Glass og har IPx4 vannavstøtning, så tåler den lek og moro. Finn Xplora rabattkode og tilbud på Varejakten.

En komplett mobiltelefon for barn

Xplora smartklokke fungerer akkurat som en mobiltelefon. Barnet får mulighet til å ringe og sende push-meldinger med mer. Du slipper bekymringer med innebygget GPS og WiFi. Xplora smartklokke tåler det meste, og har i tillegg vannavstøtende og robust design slik at barnet ditt kan leke uten å bekymre seg for å ødelegge Xplora. Dessuten kan to Xplora smartklokker ringe hverandre dersom begge foreldrene tillater det, og de kan ringes så mye de vil.

Mer enn 350.000 solgte Xplora smartklokker

Verden over er det solgt mer enn 350.000 Xplora smartklokker, og det er en garnti på at dette er en sikker og godt likt smartklokke. Xplora tilbyr god kundeservice om det skulle være noe spørsmål tilnyttet smartklokken eller andre henvendelser.

🚚 Hva koster frakten hos XPLORA?

Alle bestillinger på Xplora leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Det tar vanligvis 1-3 virkedager før ordren er på ditt postkontor.

🔙 Hvordan returnerer du varer til XPLORA?

Du har 14 dagers angrerett. For å returnere til Xplora gir du beskjed om at du vil benytte deg av angreretten, så hjelper de deg videre med retur.

☎️ Hvordan kontakter du XPLORA kundeservice?

Ønsker du å kontakte XPLORA kundeservice? Det kan du enkelt gjøre ved å ta kontakt med XPLORA på e-post til kundeservice@xplora.no

Smartklokke for barn

Xplora har som mål å fremme trygghet for barnet ditt. Barn skal leke, og de trenger det for å finne sin identitet. Da er det flott å kunne gi barna mulighet til det, samtidig som du slipper bekymringer. For barn trenger også trygghet, og det får de gjennom Xplora smartklokke tilpasset for barn. Du kan konfigurere sikre soner, som gjør at du får et varsel dersom barnet ditt forlater denne sonen. Sikre soner kan være skole og hjemmet. Du får med fri bruk i EU med Xplora smartklokke. Alle smartklokkene fra Xplora kommer med PepCall SIM-kort, og du får derfor med Roam Like Home i prisen.

Rabattkode hos XPLORA

Kikker du etter aktiv XPLORA rabattkode for august 2020? Da har du kommet på riktig sted! Her på Varejakten gir vi deg aktive XPLORA kampanjekoder. Hver eneste dag oppdateres rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å finne aktive koder hver eneste dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gjør at du sparer penger som du vanligvis ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en viss periode. Har du en rabattkode er det lurt å innløse denne så raskt som mulig. Rabattkoder kan gi deg gratis frakt, rabatter på utvalgte produkter eller ekstra vare. Det å aktivere tilbudskode er enkelt og du kan finne guide på hvordan du aktiverer her.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter