XPLORA rabattkode mai 2021

Gyldig XPLORA rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en XPLORA rabattkode?

  1. Klikk på et av tilbudene til venstre.
  2. Velg ditt abonnement i Xplora sin nettbutikk.
  3. I feltet "Kupongkode" limer du inn din gyldige rabattkode fra Xplora og klikk "Bruk rabattkupong".
  4. Sjekk at du har oppnådd rabatt med rabattkoden.
  5. Voila! Slik går du frem for å aktive en gyldig rabattkode fra Xplora.
Aktiver rabattkode

Smartklokke for barn

Xplora har som mål å fremme trygghet for barnet ditt. Barn skal leke, og de trenger det for å finne sin identitet. Da er det flott å kunne gi barna mulighet til det, samtidig som du slipper bekymringer. For barn trenger også trygghet, og det får de gjennom Xplora smartklokke tilpasset for barn. Du kan konfigurere sikre soner, som gjør at du får et varsel dersom barnet ditt forlater denne sonen. Sikre soner kan være skole og hjemmet. Du får med fri bruk i EU med Xplora smartklokke. Alle smartklokkene fra Xplora kommer med PepCall SIM-kort, og du får derfor med Roam Like Home i prisen.

Om XPLORA

Med en Xplora smartklokke tilpasset ditt barn kan du ringe, sende meldinger, se plassering og konfigurere sikre soner. Xplora er designet for barn og fungerer som en smartklokke. Xplora er den første smartklokken for barn i verden som er CE-godkjent. CE-godkjenning gir deg en garanti på et produkt som overholder alle kvalitetskrav nødvendig for produkter i EU og Norge. Xplora bruker aGPS, aktiv WiFi og GSM for nøyaktig posisjon. Xplora smartklokke leveres med norsk språk, support og veiledning. Skjermen er av Gorilla Glass og har IPx4 vannavstøtning, så tåler den lek og moro. Finn Xplora rabattkode og tilbud på Varejakten.

En komplett mobiltelefon for barn

Xplora smartklokke fungerer akkurat som en mobiltelefon. Barnet får mulighet til å ringe og sende push-meldinger med mer. Du slipper bekymringer med innebygget GPS og WiFi. Xplora smartklokke tåler det meste, og har i tillegg vannavstøtende og robust design slik at barnet ditt kan leke uten å bekymre seg for å ødelegge Xplora. Dessuten kan to Xplora smartklokker ringe hverandre dersom begge foreldrene tillater det, og de kan ringes så mye de vil.

Mer enn 350.000 solgte Xplora smartklokker

Verden over er det solgt mer enn 350.000 Xplora smartklokker, og det er en garnti på at dette er en sikker og godt likt smartklokke. Xplora tilbyr god kundeservice om det skulle være noe spørsmål tilnyttet smartklokken eller andre henvendelser.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos XPLORA?

Alle bestillinger på Xplora leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Det tar vanligvis 1-3 virkedager før ordren er på ditt postkontor.

Hvordan returnerer du varer til XPLORA?

Du har 14 dagers angrerett. For å returnere til Xplora gir du beskjed om at du vil benytte deg av angreretten, så hjelper de deg videre med retur.

Hvordan kontakter du XPLORA kundeservice?

Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å kontakte XPLORA kundeservice? Du kan enkelt gjøre det ved å ta kontakt med XPLORA på epost til kundeservice@xplora.no Der får du den hjelpen du trenger. Der kan du få informasjon om blant annet angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos XPLORA

Står du i kassen og ser etter gyldig XPLORA kupongkode for april 2021? Da slipper du å kikke lenger, du har nemlig funnet fram til rett plass! Vi på Varejakten deg i letingen etter nye og gyldige XPLORA rabattkoder. Daglig oppdaterer vi kodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å jakte aktive koder hver eneste dag. Det sparer du tid på, og i tillegg sparer du penger. Tilbudskoder gir deg gode tilbud som du vanligvis ikke finner andre steder, og de er ofte gyldige i en gitt tid. Har du en gyldig XPLORA tilbudskode kan det være lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Det er verdt å vite at kampanjekoder kan fra tid til annen gratis levering, ekstra rabatter eller ekstra gave på kjøpet. Det å aktivere rabattkode er uproblematisk og du kan finne ut på Varejakten.