XXL rabattkode mars 2021

Gyldig XXL rabattkode for mars 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en XXL rabattkode?

 1. Finn og kopier en gyldig XXL rabattkode.
 2. Velg dine produkter i nettbutikken.
 3. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på ikonet for handlekurven øverst til høyre på XXL sine sider.
 4. Når du er kommet til "Til kassen", klikker du på "Rabattkode".
 5. Her limer du inn din XXL rabattkode og klikker "Bruk".
 6. Husk å sjekke at dine rabattkoder er kommet med.
 7. Nå har du spart penger ved å bruke en gyldig rabattkode fra XXL.
Aktiver rabattkode

Om XXL

XXL er Nordens største sportskjede. Du får prisløfte, gratis retur, 100% fornøydhetsgaranti og 100 dagers åpent kjøp. Benytt en rabattkode fra XXL for rabatter. XXL finnes over hele Norge og som nettbutikk. Du får like god service og sortiment på nett som i fysisk XXL-butikk. XXL har stadig tilbud og kampanjer som er tidsbegrenset, så følg med i kundeavis eller på Varejakten når nye kampanjer dukker opp.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos XXL?

XXL tilbyr helt gratis frakt dersom du handler for dyrere pris enn 1000 kr. Handler du for dyrere enn 1000 kr kr slipper du derfor frakten og sparer noen kroner på kjøpet ditt. For frakt som koster mer enn minimum kjøpesum for fri frakt beregnes fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal lønne seg å handle for over 1000 kr kr så du slipper å bruke noen kroner på fraktkostnaden .

Hos XXL får du gratis frakt dersom du handler for 1000 kr eller mer. Det er flere måter å få produkter fraktet til deg fra XXL. Her kan du lese litt om hver av fraktalternativene:
 • Pickup@store: med dette alternativet pakkes varene dine på nettlageret og utleveres i varehuset du velger. Dette fraktalternativet er gratis.
 • Postkontor: varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Handler du for mer enn 1000 kr er det fri frakt.
 • Hjem På Døren: varene leveres til deg mellom 8:00-17:00 og 17:00-21:00 på hverdager. Varene leveres helt hjem.
 • Hjemlevering, dagtid: veier varen over 35 kg eller er for store til vanlig levering, avtales levering hjem på dagtid.

Hvordan returnerer du varer til XXL?

XXL gir deg 100 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Hos XXL strekker de seg langt for å gi deg trygghet at du har valgt riktig produkt. For å gjøre en retur fyller du ut bytte- og returskjemaet som du har motatt på e-post.

Hvordan kontakter du XXL kundeservice?

Kunne du trengt å prate med kundeservice hos XXL? Det kan enkelt la seg gjøre på deres hjemmeside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Kundeservice hos XXL hjelper deg med blant annet garanti, reklamasjon og frakt.

Rabattkode hos XXL

Er du en av mange som leter på utallige rabattkodesider på jakt etter gyldig XXL rabattkode for februar 2021? Da har du nemlig funnet frem til riktig nettside! På denne rabattkodesiden finner du alltids oppdaterte og gyldige XXL koder. Hver dag oppdateres kodene her på Varejakten slik at du slipper å jakte gyldige tilbudskoder daglig. Da sparer du tid, samtidig som det spares penger. Rabattkoder gir deg ekstra rabatter som du vanligvis kun finner på rabattkodesider, som bare er gyldige i en gitt tid. Har du endelig kommet over en XXL rabattkode kan det være lurt å aktivere denne så snart som mulig. Husk at kampanjekoder kan gi gratis levering, rabatt på utvalgt produkt eller ekstra produkt. Det å aktivere tilbudskode er lett og du kan finne ut på Varejakten.