XXL rabattkode mai 2021

Gyldig XXL rabattkode for mai 2021

Besøk nettside

Andre rabattkoder

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en XXL rabattkode?

 1. Finn og kopier en gyldig XXL rabattkode.
 2. Velg dine produkter i nettbutikken.
 3. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på ikonet for handlekurven øverst til høyre på XXL sine sider.
 4. Når du er kommet til "Til kassen", klikker du på "Rabattkode".
 5. Her limer du inn din XXL rabattkode og klikker "Bruk".
 6. Husk å sjekke at dine rabattkoder er kommet med.
 7. Nå har du spart penger ved å bruke en gyldig rabattkode fra XXL.
Aktiver rabattkode

Om XXL

XXL er Nordens største sportskjede. Du får prisløfte, gratis retur, 100% fornøydhetsgaranti og 100 dagers åpent kjøp. Benytt en rabattkode fra XXL for rabatter. XXL finnes over hele Norge og som nettbutikk. Du får like god service og sortiment på nett som i fysisk XXL-butikk. XXL har stadig tilbud og kampanjer som er tidsbegrenset, så følg med i kundeavis eller på Varejakten når nye kampanjer dukker opp.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos XXL?

XXL tilbyr gratis frakt om du bestiller produkter for mer enn 1000 kr. Handler du for dyrere enn 1000 kr kr unngår du derfor frakten og sparer noen ekstra kroner på kjøpesummen. For frakt som koster over gratis frakt terskelen kalkuleres fraktkostnaden i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Derfor kan det være lurt å handle for mer enn 1000 kr kr så du slipper å bruke penger på frakten .

Hos XXL får du gratis frakt dersom du handler for 1000 kr eller mer. Det er flere måter å få produkter fraktet til deg fra XXL. Her kan du lese litt om hver av fraktalternativene:
 • Pickup@store: med dette alternativet pakkes varene dine på nettlageret og utleveres i varehuset du velger. Dette fraktalternativet er gratis.
 • Postkontor: varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Handler du for mer enn 1000 kr er det fri frakt.
 • Hjem På Døren: varene leveres til deg mellom 8:00-17:00 og 17:00-21:00 på hverdager. Varene leveres helt hjem.
 • Hjemlevering, dagtid: veier varen over 35 kg eller er for store til vanlig levering, avtales levering hjem på dagtid.

Hvordan returnerer du varer til XXL?

XXL gir deg 100 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Hos XXL strekker de seg langt for å gi deg trygghet at du har valgt riktig produkt. For å gjøre en retur fyller du ut bytte- og returskjemaet som du har motatt på e-post.

Hvordan kontakter du XXL kundeservice?

Har du spørsmål, og kunne derfor trengt å kontakte XXL kundeservice? Du kan enkelt gjøre det på deres hjemmeside. De bistår deg og gir deg hjelpen du trenger. Du kan få informasjon om angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos XXL

Kikker du etter XXL kampanjekode for mai 2021? Da trenger du ikke lete lenger, du har funnet riktig nettside! På denne rabattkodesiden kan du spare mye penger med oppdaterte XXL kampanjekoder. Hver dag oppdateres rabattkodene på denne siden slik at du slipper å lete etter gyldige koder hver eneste dag. Da sparer du tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir rabatt på utvalgte produkter som du vanligvis ikke finner andre steder, som kun er gyldige i en gitt tid. Har du funnet en ny og gyldig XXL tilbudskode er det lurt å innløse denne innen nærmeste fremtid. Husk at rabattkoder kan fra tid til annen fri frakt, ekstra rabatt eller produkt på kjøpet. Det å aktivere tilbudskode er uproblematisk og du kan finne guide på denne siden.