XXL rabattkode oktober 2020

Gyldig XXL rabattkode for oktober 2020

Besøk nettside

Utløpte rabattkoder

Hvordan aktivere en XXL rabattkode?

 1. Finn og kopier en gyldig XXL rabattkode.
 2. Velg dine produkter i nettbutikken.
 3. Når du er klar til å gjennomføre handelen, klikker du på ikonet for handlekurven øverst til høyre på XXL sine sider.
 4. Når du er kommet til "Til kassen", klikker du på "Rabattkode".
 5. Her limer du inn din XXL rabattkode og klikker "Bruk".
 6. Husk å sjekke at dine rabattkoder er kommet med.
 7. Nå har du spart penger ved å bruke en gyldig rabattkode fra XXL.
Aktiver rabattkode

Om XXL

XXL er Nordens største sportskjede. Du får prisløfte, gratis retur, 100% fornøydhetsgaranti og 100 dagers åpent kjøp. Benytt en rabattkode fra XXL for rabatter. XXL finnes over hele Norge og som nettbutikk. Du får like god service og sortiment på nett som i fysisk XXL-butikk. XXL har stadig tilbud og kampanjer som er tidsbegrenset, så følg med i kundeavis eller på Varejakten når nye kampanjer dukker opp.

Vil du se flere rabattkoder?

Se flere gyldige rabattkoder fra samme kategori

Flere gyldige rabattkoder

Del denne siden

Facebook Twitter

Hva koster frakten hos XXL?

XXL lar deg få fri levering om du bestiller for høyere pris enn 1000 kr. Kjøper du for over 1000 kr kr eliminerer du derfor frakten og sparer penger på ditt kjøp. For frakt som koster over fri frakt terskelen kalkuleres frakten i kassen, så for nøyaktig fraktkostnad kan du se det der. Det skal være lurt å kjøpe for over 1000 kr kr så du slipper å bruke noen ekstra kroner på frakten du kan bruke andre steder.

Hos XXL får du gratis frakt dersom du handler for 1000 kr eller mer. Det er flere måter å få produkter fraktet til deg fra XXL. Her kan du lese litt om hver av fraktalternativene:

 • Pickup@store: med dette alternativet pakkes varene dine på nettlageret og utleveres i varehuset du velger. Dette fraktalternativet er gratis.
 • Postkontor: varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Handler du for mer enn 1000 kr er det fri frakt.
 • Hjem På Døren: varene leveres til deg mellom 8:00-17:00 og 17:00-21:00 på hverdager. Varene leveres helt hjem.
 • Hjemlevering, dagtid: veier varen over 35 kg eller er for store til vanlig levering, avtales levering hjem på dagtid.

Hvordan returnerer du varer til XXL?

XXL gir deg 100 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Hos XXL strekker de seg langt for å gi deg trygghet at du har valgt riktig produkt. For å gjøre en retur fyller du ut bytte- og returskjemaet som du har motatt på e-post.

Hvordan kontakter du XXL kundeservice?

Kunne du trengt å komme i kontakt med kundeservice hos XXL? Du kan enkelt gjøre det gjennom deres side. Der får du den hjelpen du trenger. XXL kundeservice hjelper deg med angrerett, frakt og levering.

Rabattkode hos XXL

Står du i nettbutikken og ser etter aktiv XXL kode for oktober 2020? Da trenger du ikke å lete mer, du har nemlig funnet frem til riktig sted! Vi hjelper deg i letingen etter oppdaterte XXL koder. Hver eneste dag oppdaterer vi rabattkodene her på Varejakten slik at du ikke trenger å saumfare nettet for gyldige rabattkoder hver dag. Slik slipper du å bruke unødvendig mye tid, samtidig som du sparer penger. Kampanjekoder gir deg gode tilbud som en ofte ikke finner andre steder, som ofte er gyldige i en gitt tid. Har du en ny og aktiv XXL rabattkode kan det være lurt å bruke denne så fort som mulig. Tilbudskoder kan gi fri levering, ekstra rabatter eller ekstra vare. Det å aktivere kampanjekode er uproblematisk og du finner guide på Varejakten.